BANANA FACIAL

Stainless Steel Straws #zerowastealternatives

zerowaste, reduce waste, less waste, sustainability, stainless steel straws, reusable, recycle, zero waste, simply living, go green, save the planet, no plastic, bæredygtighed, genbrugelige sugerør, stål sugerør, ingen kemi

I mit forsøg på at minimere mit affald, prøver jeg hele tiden at lave små forbedringer her og der. Et af de steder jeg startede var faktisk med sugerør! Da jeg hoppede på smoothie og juice-bølgen, begyndte jeg samtidig at bruge sugerør hver dag! Den nemmeste måde at minimere affald på, ville klart være bare at droppe dem, hvilket jeg også gør nogle dage, men jeg ville allerhelst finde et alternativ der ikke røg i skraldespanden hver dag.

Der er I dag mange forskellige alternativer, og de er faktisk til at få fat på uden de store problemer. Men for bare et par år siden måtte jeg jagte mine mens jeg var i USA. Der findes flere forskellige muligheder, mine er af rustfrit stål og så har jeg nogle af bambus også.

FORDELE

Det er selvfølgelig åbenlyst, jeg har indtil videre reduceret mit affald med omkring 998 sugerør siden jeg skiftede dem ud, og jeg har haft de samme sugerør ligeså længe.

ULEMPER

Kun prisen, da de jo er dyrere, MEN som du kan se på min udregning lige før, så tjener det sig nemt ind igen;)

Her er mine yndlingssugerør og hvor du kan få fat i dem her i DK hvor der jo hverken er Whole Foods eller min yndlings Package Free Shop:

STÅLSUGERØR

BAMBUSSUGERØR

GLASSUGERØR

Håber du vil blive lige så glad for dine sugerør som jeg er! Læs mere om mine grunde til at minimere affald og hvordan her #zerowaste

zerowaste, reduce waste, less waste, sustainability, stainless steel straws, reusable, recycle, zero waste, simply living, go green, save the planet, no plastic, bæredygtighed, genbrugelige sugerør, stål sugerør, ingen kemi

Other founds from LA, supporting my journey to reduce plastic in my kitchen:)

// ENGLISH // In my attempt to reduce my waste, I know that some steps will be trickier than others, and that I might have to compromise a bit with my indolence. But not with this one! I drink a smoothie or a juice almost every morning, and I like to drink it from a straw. Would I be able to give up using a straw to produce less waste? Sure I would, but thankfully I don’t have to:)Let me introduce you to reusable straws! Mine are made from stainless steel, and were the best thing i brought home from LA last summer. I use mine almost everyday, and I actually bought two different thickness, and also extra for my guests.
PROS:
The obvious one is that I’m now reducing my waste with about 365 plastic straws every year! I don’t have to buy them and my everyday life is the same as before.
CONS:
They are more expensive than ordinary straws and you have to clean them up after use. I just wash mine with water straight after use, and use a thin washing-up brush made for the purpose (see picture below).
WHERE TO BUY:
Mine was brought home from Whole Foods (my favourite place!) in Venice Beach LA, but my favourite shop in NYC (Package Free Shop) has some great options too. Hope you’ll appreciate these straws as much as me:) Read more about my reasons behind reducing my waste and some more alternatives here #simplyliving #zerowaste

zerowaste, reduce waste, less waste, sustainability, stainless steel straws, reusable, recycle, zero waste, simply living, go green, save the planet, no plastic, bæredygtighed, genbrugelige sugerør, stål sugerør, ingen kemi

 

2 kommentarer

 • Nanna

  hvordan vasker du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Jeg bruger sådan en “flaske-renser” i deres størrelse, den er faktisk på billedet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANA FACIAL