ICED COFFEE #summerhack

Jeg udgiver en bog – Naturlig Beauty

11711be2-5511-4651-a713-5cc6d4fe69cf

Så skete det endelig! Produktet af hundredevis af arbejdstimer, er endelig blevet til et reelt produkt, en rigtig bog! Jeg har arbejdet på denne bog sammen med People’s Press siden april sidste år, og fra på fredag (d. 25. Maj) kan den købes i butikker over hele landet og online.

Det er mit drømmeprojekt og har trods udfordringer og laaaaange arbejdsdage (og nætter!) været det hele værd og den fedeste proces. Blod og sved, men ingen tårer, kun kæmpe taknemmelighed for at få lov til at udgive en bog om min hobby nummer 1, naturlige, hjemmelavede og bæredygtige beautyprodukter<3

Jeg har samlet alle mine YNDLINGS opskrifter i denne bog, og der er alt hvad du skal bruge fra top til tå. Det er simpelt at gå til og man kan starte efter et enkelt besøg i en helseshop og endda mange supermarkeder i dag. Nogle opskrifter har du måske allerede ingredienserne til i dit køkken, og det er ikke et must at lave dem alle, blot hvad du (og din hud;)) lige føler for. Du kan læse mere om bogen og bestille den her!: Naturlig Beauty

STAY #NaturligBeauty

//ENGLISH// Finally, it happened! The project I’ve been working on with People’s Press since April 2017, became a reality. My book “Natural Beauty” will launch on Friday (25/5) and be available in bookstores all over Denmark. It hasn’t been translated to english yet, but a publishing house in Norway has bought it, so the first translation will be Norwegian<3 This book is all of my favorite recipes and covers all beauty products that your body desires. STAY #NaturligBeauyty

img_0728

4 kommentarer

 • Hello Cecilie!

  My name is Alessandra. I just found your blog after googling: master cleanse can’t sleep 🙂 I started the cleanse yesterday and It was at 5 in the morning and I could not sleep longer.

  I spent a couple the early hours reading your blog and it is so nice! Will be following closer now.

  It is also a great way for me to improve my Danish, as I am a Brazilian living in Copenhagen.

  Good luck with everything and keep up with the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hi Alessandra, thank you for your kind words! I will make sure to translate all of my blogposts in the future;)
   Not being able to sleep is perfectly normal on a cleanse/detox when you cut out all of your carbs! I tried it with the Master Cleanse, juice cleanses, intermittent fasting and other more extreme diets haha. When you’re tired enough after a few days, you will sleep! That being said, when you live a healthy lifestyle, you realise that you don’t feel as tired in the morning and you might wake up at 5 or 6 feeling refreshed! But I always mistake it for not being able to sleep or fall back asleep because that’s usually all I want in the mornings, MORE SLEEP haha… Let me know if you have any further questions, OR Brazilian beauty tips I need to try out;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har lige købt bogen og glæder mig til at kaste mig ud i opskrifterne. Jeg tænker at prøve kræfter med Sæbebar. Men hvorfor er der noget så krads i, som kaustisk soda?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Maria, glæder mig til at høre om dine produkter!:) Sæben er nok det sværeste at lave, så hvis du vil starte stille ud er det ikke der haha… Sådan er sæbeprocessen bare, derfor jeg i lang tid købte håndlavede sæbebarer da jeg ikke helt turde lege kemiker derhjemme, men det var ikke så slemt som jeg troede:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ICED COFFEE #summerhack