Jeg udgiver en bog - Naturlig Beauty

DIY Charcoal Toothpaste – Clean Teeth

60e72078-b288-48cd-8e31-58afae1e92a2

Tandpasta er en af de ting, mange ikke rigtig tør skifte ud med et naturligt alternativ, og det forstår jeg egentlig godt. MEN skulle du alligevel kaste dig ud i det, så er der en god opskrift i min bog Naturlig Beauty. Nu blev det super moderne med “sort tandpasta” som indeholder aktivt kul. Det bruger jeg blandt andet til at blege mine tænder (læse mere HER), og hvorfor så ikke bare putte det direkte i tandpastaen?

HOW TO:

Du tager bare den opskrift du har på tandpasta, og så tilsætter du 1 tsk. aktivt kul #nemt

Når du børster tænder skal du lige være lidt opmærksom på ikke at spytte alle steder, da det jo er sort, men udover det, er det faktisk nemt at vaske/tørre af.  Så kan du bare gå ud og smile til verden som Pallesen og jeg på billedet nedenfor;)  #naturligbeauty

TIP: Er sikker på at du også kan blande lidt kul i din traditionelle tandpasta og børste tænderne hvide på den måde;)!

//ENGLISH//
Toothpaste is one of the harder ones to let go and try a natural alternative. I get it, but if you do, there’s a really good recipe in my book “Natural Beauty“;) Charcoal and black toothpaste has gotten a lot of attention recently, especially on instagram and other Social Media channels, but why not make your own?
HOW TO: Just take whatever DIY toothpaste recipe you use, and then add 1 teaspoon of activated organic charcoal and blend it in #easy
When you brush your teeth, be aware of where your spit and mouth water goes, because it’s black! It’s really easy to remove though, so no worries. Other than that, all you need to do is go out and smile to the world like my bestie Pallesen and I on the picture below;) #naturligbeauty
TIP: I’m pretty sure you can add charcoal to your regular toothpaste as well;)

facetune_31-05-2018-19-13-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg udgiver en bog - Naturlig Beauty