DIY Charcoal Toothpaste - Clean Teeth

FIGHTING THE HEAT AND REDUCING PLASTIC USE

ee5309c8-422a-482a-ac9b-8ae26df21f39

Min kamp mod plastik i hjemmet er en ongoing proces. Jeg stoppede med at bruge isterningeposer for ca. 4 år tilbage, hvor jeg købte mine første isterningebakker i PBA fri plastik eller silicone da jeg var i Whole Foods i NYC. På det tidspunkt var det for at minimere mit affald og brug af engangs plastikposer. Senere begyndte jeg at gå endnu mere op i, at minimere mit brug af plastik generelt, og har siden da skiftet ting i hjemmet ud, med plastikfri alternativer når det gav mening, uden bare at smide ting ud.

Da sommeren endelig ramte København, fik jeg virkelig lyst til iskaffe på arbejdet, men der har vi også kun isterningeposer. Derfor hoppede jeg i min yndlings butik i Brooklyn (Package Free Shop) da jeg var i New York for et par uger siden, og der købte jeg en plastikfri isterningebakke. Nu kunne mine plastik/silicone bakker hjemmefra komme med på arbejdet:) På den måde har jeg minimeret plastik i mit hjem og minimeret affald på mit arbejde #winwin #zerowaste

Læs mere om andre Zero Waste Alternativer HER<3

// ENGLISH//
Reducing plastic in my household is an ongoing project of mine. I stopped using ice cube bags 4 years back when I bought some some PBA free plastic/silicone trays in Whole Foods (in order to reduce waste). After that I started getting more into the whole plastic free lifestyle, but I didn’t want to just throw stuff away that was working just fine, and hadn’t seen an alternative that was plastic free. Then I found a website called PLASTIC FREE and I am now replacing my items with plastic free alternatives as we go.
We finally had summer in DK and it is hot as hell. I now wanted ice cubes and Iced coffee at work, but we only have the ICE CUBE BAGS. SO when in New York a few weeks ago, I went to my favourite store Package Free Shop in Brooklyn. I bought an ONYX Ice Cube Tray and brought my silicone mold to work, in order to reduce the waste at my workplace as well:) #winwin #zerowaste
Read about more Zero Waste Alternatives HERE <3

eab44af6-4483-490a-80aa-c28095364b6f f38e32f1-7eba-47e4-b3f7-44d1c8b76b19 708c18ef-6e01-4aab-a115-2ea2508f4852 a4327fe7-9098-4c4a-9be8-007a584dc84a 73612a26-4f0f-4c0b-a69c-c1f33db9bcd0

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Charcoal Toothpaste - Clean Teeth