FIGHTING THE HEAT AND REDUCING PLASTIC USE

12 HOURS AT HEARTLAND FESTIVAL – Sustainability Test

ANNONCE FOR FOR OG I SAMARBEJDE MED ASKO, DA DE GAV MIG MIN BILLET #tak
Asko var samarbejdspartner og vært på Heartlands madscene Tasteland. ENGLISH see below

Udover at det lød pisse hyggeligt! Så sagde jeg ja til invitationen, grundet Tastelands fokus på bæredygtighed i deres talks. Særligt i forhold til restauranter og deres råvare (blandt andet kød). Nu lever jeg 95% vegansk derhjemme, så når jeg får kød eller mælkeprodukter, er det når jeg spiser ude. Derfor er jeg særligt glad for at høre at der bliver taget aktive valg for, at være mere bæredygtige og tænke dyrevelfærd ind i deres produktion. De snakkede også om hvordan man bør have en mere plantebaseret diæt og spise langt mindre kød generelt, men så til gengæld sikre den høje kvalitet af kød og dyrevelfærd. Et budskab jeg virkelig støtter op omkring. Den talk/workshop vi kørte over specifikt for at høre var:

MATT ORLANDO x HENNING WIESINGER

Udover at savle lidt over maden, de lækre køkkener (#adultdreams) OG Matt Orlando selvfølge (han kan lave mad og går op i bæredygtighed, vi var solgte!), tænkte jeg, at jeg lige ville teste Heartlands overall bæredygtige profil.

Jeg havde derfor taget mit eget glas med til drinks, og ville teste hvor mange steder de ville fylde mit glas, i stedet for at give mig endnu plastisk kop.
I starten var jeg virkelig glad for, at jeg overhovedet måtte få mit glas med ind! Og derfra blev jeg kun positivt overrasket. Festivalen havde SÅ mange bæredygtige elementer og jeg fik fyldt koppen op ALLE steder. Eneste undtagelse var til sidst på aftenen og i Hearlands store fest telt. Der måtte jeg ikke tage glas med ind, men de passede godt på det for mig udenfor, så jeg fik det sikkert med hjem;)

Se med på billederne her:)

Vi kørte hjem kl. 01.30 efter 12 timers til Festival! Heartland er helt sikkert en festival jeg gerne vil tilbage til<3

//ENGLISH// I was invited to Heartland Festival by ASKO, to go and visit their Tasteland scene and get inspired by their guests and talks. Besides the obvious reasons for accepting the tickets (it’s a festival, duh) I specifically came to hear one talk from MATT ORLANDO x HENNING WIESINGER. They talked about incorporating sustainable and animal friendly practises in their production chain at their restaurants and generally being for a more plant based lifestyle. Meat should be high quality and produced sustainably and in alignment with the animals well being. I live a 95% vegan/plantbased lifestyle at home, so when I get meat or dairy it’s at restaurants, so I really love and support their mission.
Other than drooling over the food, their kitchen appliances (#adultdreams) AND Matt (he can cook, cares about sustainability and he’s hot) I wanted to test Heartlands overall sustainable profile. I brought my own jar and straw to see how many bars would fill that, instead of giving me a plastic cup! And all I can say, is that I was very positively surprised. They accepted it in all of the bars and I have the pictures to show it. No doubt I would return again<3Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIGHTING THE HEAT AND REDUCING PLASTIC USE