12 HOURS AT HEARTLAND FESTIVAL - Sustainability Test

20 Day Trash Challenge #zerowaste

My trash so far that I don’t know how to recycle

Jeg er nu halvvejs igennem min 20 Dages Skralde-Challenge! Alt jeg skal gøre er, at samle AL det skrald jeg producerer på de her 20 dage, og opbevare dem i mit hjem. Det kunne potentielt være MEGET skrald, men jeg besluttede mig for at gå all in på en #zerowaste lifestyle og dokumentere mine op-og nedture. Denne challenge laver jeg i samarbejde med mit arbejde Splay, hvor vi kommer til at lave et lille program på Youtube om det. Tror jeg blev udvalgt til denne challenge fordi; 1) JEG ELSKER CHALLENGES (læs alle jeg har skrevet om her) 2) Jeg er ret besat af at minimere mit affald helt generelt, hvilket gør det sjovt at se kontrasterne mellem mine 20 dage og min modstander Kristian Kulmbach (en dansk youtuber;)). Jeg har filmet lidt detaljer fra min hverdag og hvordan jeg undviger skrald alle steder fra indkøb til restaurantbesøg. Jeg kommer selvfølgelig til at dele afsnittet når det kommer ud, samt alle mine udfordringer og learnings fra hele den her challenge, så stay tuned! #zerowaste

//ENGLISH// I’m now half way in through completing and documenting my 20 Day Trash Challenge. All I have to do, is gather ALL of the trash I produce, within these 20 days, and store it in my livingroom. This could potentially be a LOT of trash, but I decided to go all in on a #zerowaste lifestyle, and document my ups and down. I’m doing this in cooporation with my job Splay where we will be doing a serious of different challenges. I was chosen for this challenge because 1) I LOVE CHALLENGES (see all I’ve written about here) 2) I’m pretty obsessed with minimising my waste and trash in general, which makes it fun compared to my opponent Kristian Kulmbach (a danish Youtuber). I’ve been filming everyday which have been the biggest challenge so far (talking in to a camera!) but I’m pretty excited about this challenges, my learnings so far and the outcome! I will share the episode when it’s out, and of course share all of my challenges and learnings with you as well, stay tuned;) #zerowaste

Eating out normally vs. Zero Waste, say no to plastic bottles, paper towels and single use chopsticks

2 kommentarer

  • Julie

    Det kunne være så hjælpsomt, hvis du lavede et samlet indlæg med alle dine bedste #zerowaste produkter. Jeg vil nemlig vildt gerne give mig selv sådan en challenge, men jeg har ikke et overblik over hvad der fungerer og er nødvendigt. Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 HOURS AT HEARTLAND FESTIVAL - Sustainability Test