20 Day Trash Challenge #zerowaste

BANANA & TURMERIC FACE MASK #NATURLIGBEAUTY

Når man alligevel står i køkkenet for at fryse bananer ned #bananahack, så kan man jo ligeså godt lave og lægge en ansigtsmaske også. Denne her er heller ikke med i min bog (Naturlig Beauty), men det gør det ikke til en dårligere maske;) Alle ingredienser virker hhv. rensende, opstrammende, fugtgivende og beskyttende, hvad er der ikke at elske? Her kommer opskriften…

OPSKRIFT:

  • 1 spsk. moset banan
  • 1 teske havremel
  • 1/2 teske gurkemeje

Du blander det blot sammen, smører det på ansigtet og lader det sidde til den tørrer ind. Påfør gerne med en gammel make-up pensel, da gurkemejen godt kan smitte af på fingrene. Fjern med en fugtig klud og masser din ansigtscreme godt ind i huden #naturligbeauty

//ENGLISH// When in the kitchen, doing your #bananahack and freezing down bananas for your smoothies. Why not make a face mask as well? This recipe is not in my book (Naturlig Beauty), but that doesn’t make it any less effective on the skin;) The ingredients listed in the recipe will help tighten your pores, clean up, moisturize and protect the skin. What is there not to love? 
RECIPE: 1 tbsp masked banana / 1 tsp oat flour / 1/2 tsp turmeric
Apply with an old make-up brush, the turmeric can leave som yellow stains on your fingers;) Rinse it off with a wet cloth and massage some moisturizer in afterwards #naturalbeauty

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 Day Trash Challenge #zerowaste