VEGAN WAFFLES

OBSESSION OF THE WEEK #1

Jeg har en general ting med at bliver super excited, over hvad nogen måske ville kalde “små ting” i hverdagen. Men excitement  kan sagtens smitte! Derfor vil jeg nu dele mine små obsessions i ugens løb, og prøve at gøre jer MINDST lige så excitede som jeg er!

Denne gadget spottede mine kollega og veninde Caroline PlummerFredes Blogs’ IG-story, og vidste vi måtte købe en selv, og vi har IKKE fortrudt det! Med den sommer vi har haft, er det muligvis MÅNEDENS OBSESSION! Lad mig præsentere jer for:

En lille MUJI USB DESK FAN<3

Jeg bliver SÅ uproduktiv i varmen (skal have siesta indført når vi er over 25 grader!), så en lille brise der køler mig her i varmen, har reddet mit arbejde og skriveri derhjemme, så TAK<3 #deterdesmåtingilivet

Hvis du selv har noget du er helt oppe og ringe over? Så del det endelig med mig!


//ENGLISH// Generally I can get preeeetty excited about the small things in life. Excitement is contagious so why not share my weekly/daily obsessions and maybe spark some excitement in any of your lifes? The first thing I want to introduce you to, is an obsession I’ve had this entire summer! My colleague (Caroline Plummer) and I first spotted it on our friend Fredes IG-story, and knew that we just had to buy it!
THIS IS OUR VERY LOVELY MUJI USB DESK FAN<3
I can’t explain how much this has saved my productivity in this crazy summer heat (no complaining, but please bring the Siesta to Copenhagen!)<3 If you have an obsession that would bring excitement into my life, please share!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGAN WAFFLES