OBSESSION OF THE WEEK #1

BONDING & BEAUTY #naturligbeauty

Kvalitetstid med min mamma er altid hyggeligt! Jeg er heldig at have en mor som bor tæt på, så det med lige at smutte forbi til en kaffe eller aftensmad er blevet dejlig nemt;) Hun har lige haft fødselsdag og i gave ønskede hun sig ingredienser, så hun kunne lave nogle af produkterne i min bog Naturlig Beauty. Istedet for at læse i bogen, var det jo noget nemmere hvis vi bare lige gjorde det sammen, right… Jeg stod alligevel og manglede deodorant, så hvorfor ikke slå det sammen til én stor beauty date. Det var vildt hyggeligt at lave noget sammen, mens vi snakkede om alt mellem himmel og jord, istedet for altid bare at drikke kaffe eller spise #bonding

TIP TIL DEO: For din lyserøde farve, lav udtræk af alkanet rod i kokosolien. Vi bestilte take-away og fik lidt aftensmad mens vi ventede på udtrækket.

Nedenfor kan du se slutresultatet af mine deodoranter. Jeg havde lovet at lave til min veninde Julie Pallesen som jeg skal besøg i Paris i weekenden #naturligbeauty

//ENGLISH// Bonding with my mamma making natural beauty products<3 For her birthday, she wanted ingredients for some of my products in my book Naturlig Beauty. Instead of reading the recipes herself, making me make them with her seemed easier, logically. I had to make some deodorant for myself and my bestie Pallesen, so we turned my apartment in to a beauty lab and ordered food in (that we did not have time to make!).  Below you can se the end result of the deodorant <3
TIP: Get the pink color by extracting a little alkanet root in the coconut oil. (Full recipe in my book)
My international bestie Pallesen<3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION OF THE WEEK #1