DIY BEAUTY - PARIS EDITION #zerowastebeauty

EATING OUT IN PARIS #greenguide

DANSK/ENGLISH

Frankrig er faktisk et af de mere bæredygtige lande! De har i hvert fald en mission om at blive det, som i den grad bakkes op af Paris’ Borgmester Anne Hildalgo. De var det første land (jeg ved af) som forbød plastikposer og fra 2020 er det slut med plastik service/engangs service. I Paris opfordres alle med altaner eller tagterrasser til at beplante dem, uden brug af pesticider og gerne med biernes ve og vel for øje.

Hvad de også går MEGET op i i Paris, er rigtig god mad! Trenden med at være vegetar/veganer er ikke gået franskmændene forbi, men de sørger bare for, at det er MINDST ligeså lækkert som hvad du ellers ville få serveret. Her har jeg lige lidt små-tips, til at spise grønnere i Paris.

//ENGLISH// France is actually a pretty sustainable country, or at least they aspire to be! The mayor of Paris Anne Hildalgo backs that plan up completely and they are the first country (I know of) to ban plastic bags in grocery stores completely. From 2020 all plastic cups and plates will be banned and in Paris everyone with a balcony or roof terrasse is encouraged to plant as much as possible as eco-friendly as possible. No use of pesticides and with the bees in mind. 
Another thing that the French people cares a LOT about is eating well! The vegetarian and vegan trend hasn’t passed them by, but they make sure that the veg/vegan options are just as delicious. Here’s a few of my favorite spots in Paris if you want a greener option<3

These cups will be banned from 2020 in Paris, but the smoothie was delicious and the straws are not plastic

WILD AND THE MOON

Nok det sted min veninde og jeg har spist aller flest smoothie-bowls, og stedet hvor man altid kan droppe ind for en hurtigt juice/smoothie, salat eller andet godt fra menukortet. Stemningen er uhøjtidelig, hyggelig og mega grøn (fyldt med planter). Der ligger 3 i Paris så vidt jeg ved, men dette er vores stam-WATM og i det bedste område på Rue Charlot.

BONUS: Min favorit kaffebar er lige rundt om hjørnet, da GOD kaffe godt kan være lidt af en mangelvare i Paris. FONDATION CAFÉ

Probably the place my friend and I have had the most smoothie bowls this year actually. It’s a place where you can drop in and get a juice/smoothie, salat or something else that’s healthy from the menu. The vibe is easygoing, cosy and GREEN (so so many plants). Wild And The Moon has 3 spots in paris, our favorit is on Rue Charlot in Marais.
BONUS: This is really close to my favorit coffee shop in Paris (great coffee is hard to find) FONDATION CAFÉ<3

La REcyclerie

Jeg har beskrevet dette spot før og her 2-3 år senere, er det stadig ligeså godt og lækkert! ALT er bare produceret med bæredygtighed for øje og omgivelserne oser af hippie-hygge med klare franske vibes. Vi fik deres brunch denne gang og gik mætte og tilfredsstillede derfra. Location er en lukket togstation med udsigt over skinnerne. Områderne omkring togbanen bruges til beplantning, petanque og en bar #whatsnottolove

BONUS: Det ligger lidt ude, MEN lige ved siden af Paris’ bedste antik-loppemarked (Marché aux Puces de St-Ouen) som bestemt er et besøg værd! Du skal lige igennem al det fake Gucci og Luis Vuitton du kan drømme om, men så har du også 7 hektar loppemarked med det hyggeligste miljø i verden. Enjoy…

I’ve written about this place before and it’s just as lovely and delicious 2-3 years later! Everything screams sustainability every way through their supply chain and the interior design. The restaurant is in an old abbandoned railway station looking out over the rails. Surrounding the rails are plantation, petanque and a bar #whatsnottolove
BONUS: It’s right around the corner to the biggest flea market in Paris (maybe the world)Marché aux Puces de St-Ouen. Seven hectares of cosy old antigues and the greatest vibe. You have to pass an area with all the fake Gucci and Luis Vuitton you could ever fream of, bbut it’s definetly worth it!

HANK Vegan Pizza

Når det skal gå lidt hurtigt, du vil spise ude i det gode vejr, eller som os lave picnic på vores hotel-balkon, så er det fedt at kunne hente noget vegansk Pizza (eller Burger) med hjem. Hank leverer begge fra forskellige restauranter dog. Vi testede pizzaen og HOLD KÆFT det var godt… Vi prøvede at bestille en salat til på hotellet, men endte med en halv mozeralla med en bund af salat haha #languagebarrier

When things should be easy to take with you and eat outside or as we did, make a picnic on the balcony of our hotel, vegan take-away pizza was a hit. HANK makes both Pizza and Burgers from 2 different restaurants. IT WAS DELICIOUS! We tried to order some salat from the hotel, but ended up with half a mozarella on a bed of lettuce #languagebarrier

Falafel

The obvious one, I know, og vi nåede det faktisk ikke engang i denne omgang. Men Marais området er jo PROPPET med lækker lækker falafel. Der findes det “rigtige sted”, men et hav af virkelig gode alternativer uden en 1,5 times kø ude foran;)

The obvious one I know, but if you’re in Paris and Marais, you can’t ignore the falafel. There’s “The Right Place” and then a bunch of really great alternatives without a 1.5 hour line in front:)

THE HOXTON / RIVIÉ

Vi spiste der sidste gang og snackede der kun i denne omgang. MEN de har faktiske en del veganske og vegetariske options på menuen. S0m snack vil jeg virkelig slå et slag for deres fritter og der Guac med chips (den bedste og mest simple guac ever, LIGE som den skal være faktisk). Klart et sted jeg vil anbefale og også ønsker at bo på;)

We had dinner at The Hoxton last time, this time we only went for some pre-flight snacks. Their menu has a lot of vegetarian and vegan options! As for snacks, I will recommend their fries AND Guac&Chips. The best and most simple guac ever, just as it should be.

Generelt i Paris er den grønne option god, og at finde mange steder. Klart nemmest at være vegetar, MEN veganere imødekommes i høj grad.
Den ene morgen fik jeg en salat, gulerodsjuice og en croissant til morgenmad på en helt almindelig fransk bistro. Smørcroissant, jep, men when in Paris, right? Kom endelig med tip hvis du kender andre gode grønne steder, så vil jeg tjekke dem ud næste gang #bonappetit

Being vegetarian or vegan in Paris is NOT hard! One morning I just had a green salat, a carrot juice and a croissant (when in Paris) for brunch at a typical french bistro, it was AMAZING #bonappetit

Marché aux Puces de St-Ouen


Fruits on every corner
Hotel Des Grands Boulevards

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY BEAUTY - PARIS EDITION #zerowastebeauty