OBSESSION OF THE WEEK #2

Staying Hydrated – On The Go & Traveling

DANSK/ENGLISH (below)

Det med at drikke vand, er en vane man skal kæmpe lidt for at få ind hvis det ikke bare er der naturligt. Selv tvang jeg mig selv til at drikke 3 liter vand dagligt i mine teenage år! Det betød at jeg nogle aftener måtte bælle 1 liter vand og tisse hele natten, men så måtte man ligesom lære det på den hårde måde ik? Haha… I dag kan jeg ikke leve uden vand og jeg får endda en lidt klaustrofobisk fornemmelse hvis jeg ikke har vand i nærheden, særligt hvis det er varmt.
Det er en rutine man hurtigt kan komme ud af, men det hele værd når det køre. Jeg har skrevet om vand og alle dets fordele før HER. Men lad os lige ridse det kort op igen:

  • Bedre fordøjelse, mindre oppustet og aldrig forstoppet – vand skyller nemlig kroppen og tarmene igennem
  • Mindre appetit – særligt om morgenen er det mere væske jeg har brug for en mad egentlig
  • Friskere om eftermiddagen eller når man sidder koncentreret i lang tid
  • Flottere hud med færre linjer – det modsatte ses på dage med tømmermænd hvor kroppen er dehydreret
  • Klarere øjne

Når man rejser eller er på farten, kan det både være svært at få husket at drikke nok vand, men også dyrt for din pengepung og miljøet med alle de plastik-flasker. Derfor har jeg ALTID en drikkedunk på mig.

HVERDAGE PÅ FARTEN:

I hverdagen er det nemt at huske da jeg træner om morgenen og defor altid har den med. Men dem som kender mig godt ved at den drikkedunk er en del af mine daglige accessories og følger mig i et lille (sammen med min kaffekop) ALTID. Derfor går jeg naturligvis op i dens udseende og funktionalitet (muligvis sekundært, men helt ærligt, whatever works right?).

TIP: Fyld din dunk hver gang du får chancen (og brug toilettet haha).

PÅ REJSEN:

ALLE lufthavne jeg har været i (og nu kan der være undtagelser, men har ikke opdaget dem) har en “koldtvandshane” eller noget der minder om. I Københavns lufthavn (absolut min yndlings) er det på stort set alle toiletter, men i Paris, London og NYC er de f.eks. lige udenfor toiletterne og kræver lidt tålmodighed haha.

HOW TO:
Du sørger bare for at din drikkedunk er TOM når du skal igennem security, sværere er det ikke. Jeg ligger den tit sammen med min iPad og andre væsker, da de ellers tit tager min taske til side og tjekker om den nu også er ægte tom #nemt

På den her måde er der ingen undskyldninger for ikke at få drukket vand på rejsen. Særligt på fly er det vigtigt da trykket og aircon bare udtørrer dig og din sjæl fuldstændig #stayhydrated

BONUS: Mine to ynlings drikkedunke er fra henholdsvis KleanKanteen og BKR. KleanKanteen vejer mindst da den er i stål og er derfor god på rejser, BKR er bare virkelig flot og lækker, designet alene får mig til at drikke mere vand<3

//ENGLISH// Getting enough water throughout the day, is a habit you have to fight a bit to incorporate. I forced myself in my teenage years to drink at least 3 liters of water every damn day. If I hadn’t done it through the day, I had to drink the remaining amount before going to bed and pee all night #lessonlearned. I can not live without water today, and I actually feel almost klautrophobic if I go out into the world without my water bottle.
It’s a routine that’s easy to break, but worth every struggle ones you’re in it.
I’ve written about the importance of staying hydrated and how to get into the habit HERE, but let’s take a short recap of the benefits:
– Better digestion, less bloating and no constipation, water flushes your system
– Less appetite – especially in the morning, drink water before eating anything
– More energy – Try water before coffee in the afternoon if your brain starts to shut down
– Smoother and more hydrated skin – fine lines are less visible
– Clearer eyes
When traveling or being on the go, staying hydrated and getting enough water can be expensive for you AND the environment because of all the single-use plastic bottles. For that reason I always bring a water bottle with me.
ON-THE-GO:
In my everyday life I bring my water bottle with me from the morning when I go to the gym. Those who know me well, knows that gym-time or not, I will not leave my house without my water bottle (and coffee cup), due to it’s accessory status for me, I care about the looks of it maybe even more than the funcionailytet at some point haha, but honestly, whatever works and brings you joy right?
TIP: Fill your bottle whenever you get the chance (and use a restroom, in the beginning you will pee more than usual haha)
WHEN TRAVELING:
All airports I’ve been in recently (there might have been exceptions, but none that I’ve noticed) have a tab for drinking water. In Copenhagen it’s in almost every bathroom but som airports (Paris, London and NYC), the tap is placed outside the toilets and might PATIENCE
HOW TO BRING YOUT BOTTLE:
Make sure it’s empty before going through security, and maybe ask if they want it placed with your liquids and iPad #itseasy
This way there’s really no excuse not to drink plenty of water on the go and when traveling. Especially on longer flights, the pressure and air conditioning sucks every moisture out of your cells.
BONUS: My two favourite bottles are KleanKanteen (doesn’t weigh much, great for traveling) and BKR (the prettiest bottle, the design alone makes me want to drink more water)<3


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION OF THE WEEK #2