Staying Hydrated - On The Go & Traveling

GREEN SMOOTHIE – NYC EDITION #healthytravel

DANSK/ENGLISH (below)

At være sund mens man rejser, kræver nogle sunde vaner man kan adaptere til flere lokationer. Ankommer jeg til en by med en Whole Foods, så er det det FØRSTE sted jeg skal hen. Uanset om jeg er på Hotel, lejer AirBNB eller bor hos en veninde, skal der lige stackes lidt op og købes lidt med hjem! Lige nu er jeg så heldig og låne en venindes lejlighed i NYC mens jeg skriver på lidt forskellige ting, blandt andet bloggen her;)

Udover det held at låne lejligheden, så kommer den altså med en Vitamix blender! Det betød selvfølgelig, at jeg skulle lave en smoothie<3 Så efter en løbetur her til morgen (eftermiddag for jer), hoppede jeg lige i WholeFoods og handlede lidt ind;) Her er opskriften på min super nemme green/grey smoothie:

OPSKRIFT:

  • 1 banan (frossen fra dagen før)
  • 1 stor håndfuld spinat
  • 1 håndfuld blåbær
  • 1 spsk. hampefrø
  • 1 spsk. Moringa pulver
  • 1 spsk. chia frø*
  • 1 spsk. hørfrø*
  • 1 tsk. kanel*
  • Vand så det dækker ingredienserne

*De sidste 3 ingredienser var allerede i huset, ellers havde jeg lavet den uden. Købte Moringa fordi jeg gerne ville have det med hjem også og hampefrø kunne jeg købe løst, så jeg ikke behøvede mere end til de dage jeg er her.

BONUS: Det er en nem måde at få et sundt måltid ind (ligesom det er derhjemme), man vil jo gerne kunne spise alle de gode ting senere når man er ude og rejse;)


This recipe is: Vegan, Gluten Free, Soy Free, Raw, organic and all natural
Staying healthy while traveling can be hard, you need to have some easy habits that can adapt to your travels. If I find myself in a city with a Whole Foods, that is then the first place I will go! No matter if I’m staying at a hotel, an AirBNB or at a friends home, I need to go there and stack up. Right now now I’m lucky enough to be in an apartment in NYC and not only that, it has a Vitamix! It had to be tested so after my run this morning I went to Whole Foods and wrapped what I needed for a green/grey-ish smoothie<3
RECIPE:
1 banana (frozen from the day before)<
1 big handful of spinach
1 handful blueberries (fresh or frozen)
1 tbsp. hemp seeds
1 tbsp. Moringa powder
1 tbsp. chia seeds*
1 tbsp. flax seeds 1 tsp. cinnamon*
Water so that it covers the ingredients
The last 3 ingredients was already in the house, if not I would have left them out. Moringa I bought because I wanted to bring something home as well and the hemp seeds was available in bulk, which meant I didn’t have to buy too much. 
BONUS: It’s a great way to get in some nutrients when traveling, I kind of want ALL the food NYC has to offer while here, so a little spinach will only do me good;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Staying Hydrated - On The Go & Traveling