GREEN SMOOTHIE - NYC EDITION #healthytravel

HEALTHY HOLIDAY HACKS

DANSK/ENGLISH (below)

Ferie er jo SÅ optur, endelig kan man slippe alle to-do listerne og bare gøre lige præcis hvad der passer en! For mange er det også et farvel til en normalt lidt strikt diæt. Vi vil jo allesammen gerne lige tabe 5 kg. og særligt op til en ferie ik? Måske du har været ekstra opmærksom på hvad du spiste. Jeg ved præcis hvordan det er, men jeg blev sgu lidt træt af den mølle og hvordan man efter ferien som endnu en straf, skulle tilbage i de strikte rammer (som om hverdagen ikke var straf nok).  Jeg begyndte derfor stille og roligt at ændre lidt ting hist og her, og nu kommer jeg ofte hjem fra ferie sundere end da jeg tog afsted. Her er de vaner jeg har tillært mig, og som derfor ikke virker som en slem to-do liste. Det er mere vaner der gør, at jeg alt i alt har det bedre på min ferie og kan nyde den ekstra meget. Det skal lige siges, at det absolut ikke er hver dag jeg gør dem allesammen (bortset fra det med vand, jeg drikker ALTID meget vand!), men uanset hvad, her kommer de:)

STAY HYDRATED

Jeg kan ikke sige det nok gange, og jeg har LIGE skrevet et indlæg om hvordan man holder sig hydreret selvom det er på farten eller på ferien. Læs med her  #noexcuses

TIP: Vand kan smage forskelligt i forskellige lande, så uanset om du sagtens kan drikke af hanen eller du er nødt til at købe vand på flaske, så kan citron gøre meget. Køb nogle citroner på et lokalt markede og squeeze lidt i dit vand.

TIP: DU kan også købe små vandfiltre der kan smides direkte i dit vand eller en lille kul stick😉

EAT YOUR GREENS

Faktisk er Danmark ikke det mest oplagte land, at spise eksotiske frugter i, vi har simpelthen for få soltimer. Halvdelen af vores frugt og grønt afdeling er importeret fra de varmere himmelstrøg, så hvorfor ikke tage full advantage af det når nu du er på ferie. Bestil salaterne, grøntsagerne eller køb noget frugt til tasken, så du altid lige har en snack på dig.

TIP: Er du heldig at have et køkken hvor du bor, så er denne smoothie nem at lave og en god måde at starte dagen på #greensmoothie

MOVE YO ASS

Siger måske lidt sig selv, men nu er du endelig fri for at sidde på din flade i 8 timer om dagen (og hvis du har et job hvor du er i bevægelse hele dagen, så er jeg meget jaloux, og du er i din fulde ret til ikke at bevæge dig!). Pak løbeskoene og gå i krig med lidt “Sight Running”, gå rundt og oplev byen/området du er i. Gå ud om aftenen, dans hele natten (du kan jo sove længe). Nogle af de dage min skridttæller har givet flest skridt, har været dage med dans og bevægelse (sommerfest med kollegaer og roskilde festival haha).

TIP: Jeg hader at gå uden at have et formål/destination i. Ind /(måske noget jeg skal arbejde på?), beslut dig for en cafe du vil have en kaffe på, og gå derhen!

TIP: Mød de lokale i deres træningstøj! MINDBODY APP’en er den bedste opfindelse til at finde lokale klasser du kan joine. Uanset om du er til Pilates eller Crossfit, så kan du finde det, booke det og betale via denne app #nemt. Dit er min veninde Julie Pallesen som har introduceret mig for den, følg hende for flere fantastiske rejsetips!

SHARING IS CARING

Ved godt at du gerne vil smage ALT og bestille hele menukortet hver gang du er et nyt sted og man kommer jo nok ikke tilbage! Derfor er det et godt tip at dele retter, så får man lov at prøve en masse forskelligt, men uden at skulle efterlade en masse mad eller spise aaaalt for meget #notofoodwaste

Hvad er dit bedste og sundeste rejsetip?

//ENGLISH// Vacations are the best, finally you can just let go of the daily grind and leave your to-do lists behind! For many this means finally being able to eat whatever you want and just RELAX. We all want to lose those 5 kg. especially before a holiday, so you might have been extra strict with your diet leading up to your vacay. I know this feeling all too well, but with some small habit changes that I brought along with me on my holiday, I ended up returning from my vacation healthier than when I left. These small steps/habits/hacks have made me feel so much better while I was on my vacation, making me able to enjoy it even more and return more relaxed and eager to get grinding again;) These are habits that you should do in your everyday life anyways, that way it won’t feel like a chore when you’re away. Just to be clear, I don’t force myself to complete all of these EVERYDAY on my vacation (except for the water part I always drink water!), but here they are:
STAY HYDRATED
I can’t stress this enough and I just wrote a post about how to stay hydrated on the go or on the vacay, so no excuses, read it here🙂
TIP: Water can taste differently in every country, but no matter if you can drink it from the tap or you need to go buy mineral water, lemons can make a difference. Buy some at you local market at make your water taste better and be even more healthy for you.
TIP: You can also buy different water filter for your bottles, I travel with THIS filter, but charcoal is an option too:)
EAT YOUR GREENS
Denmark isn’t known for it’s exotic fruits and vegetables selection, due to the very limited hours of sun that we get. Half of our greens in the super market are imported from the countries we visit during our vacations. So why not take full advantage of that? Order the salats, the greens or buy some fruit at a local market so that you always have a delicious snack in your back.
TIP: If you’re staying somewhere with a kitchen, start your day with this smoothie #greensmoothie
MOVE YO ASS
Might be obvious, but finally you don’t have to sit on your ass for 8 hours everyday (if you have an active job I’m really jaloux and you have every right to lay down all day on your holiday). Pack your running shoes and go “Sight Running”. Experience the city/area you are visiting and go dancing at night! Why not, you can sleep in all morning;)
TIP: I hate walking without a destination in mind (maybe I need to work on that), but what I like to do, is pick a cafe in another area to have coffee or lunch, and the walk there and explore.
TIP: Meet them locals at the gym! MINDBODY app is the perfect tool to find local classes to join. Wether you enjoy Pilates or Crossfit, you can find it, book it and pay via the app #easy
SHARING IS CARING
I know I know, new places new foods to eat! You feel like ordering everything from the menu, cause you most likely won’t come back again right? Well sharing dishes is the perfect way to get to taste a bunch of different things without eating too much or throwing food away #notofoodwaste

What is you’re healthiest holiday hack??
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN SMOOTHIE - NYC EDITION #healthytravel