HEALTHY HOLIDAY HACKS

OBSESSION OF THE WEEK #3

DANSK/ENGLISH (below)

Det kommer nok ikke som en overraskelse oven på den her sommer, men jeg er gået hen og blevet en lille smule afhængig af is! Jeg har undgået mælkeprodukter i en del år efterhånden, men når solen den skinner og vi når over 25 grader,  så er det svært at holde sig fra fryseren. Jeg køber vegansk is så ofte som muligt, men det har ikke altid været nemt, at finde steder der kunne konkurrere med en god gammeldags isvaffel. Det var så lige indtil NICECREAM slog dørene op for første gang på Nørrebro for nogle år tilbage, og siden har jeg bare savnet dem tættere på. Det skete endelig da de åbnede på Istedgade denne sommer, så derfor er det en “sommerens obsession” vi har gang i i dag. Hvis i ikke allerede har prøvet det, så er det ikke for sent! Jeg fik is i dag selvom vejret er blevet køligere (havde hue på og det var IKKE kun fordi håret var søndagsfedtet).

Her er billeder af mine favoritter;)

TIP: Undgå affald ved at købe isen i en vaffel i stedet for et bæger, sig nej tak til ske og hav din egen stofserviet med (eller spis den før du spilder/drypper, klart mit tip) #zerowaste

BONUS: Lav din egen Nicecream derhjemme med disse opskrifter #selvtak

//ENGLISH// It may not come as a surprise, but I’ve gotten myself pretty addicted to ice cream this summer. I’ve been avoiding dairy products for quite a few years now, but when the sun is shining and the temperature is above 25 I run for the freezer. I’ve been buying vegan ice cream as often as possible, but can be quite hard to find a decent competitor to the traditional ice cream houses here in Copenhagen. That was until NICECREAM opened at Nørrebro a few years back, since then I’ve been a fan and my love only grew deeper when they got a shop around the corner from me at Istedgade. Which is why this isn’t just an obsession of the week, but an obsession of this entire summer<3 If you haven’t tried it, there’s still time even though the temperature is decreasing (I even wore a beanie today and it wasn’t just to cover some greasy sunday hair).
TIP: Avoid any waste by getting your ice cream in an edible cone/waffle, say no to the plastic spoon and bring your own napkin (or eat it faster than it melts and drip!) #zerowaste
BONUS: Make your own Nicecream by following one of these easy recipes #yourewelcome

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY HOLIDAY HACKS