OBSESSION OF THE WEEK #3

My Skin Care Routine – Nighttime

DANSK/ENGLISH (below)

Jeg har klart mere tid til at hygge om mig selv om aftenen end jeg har om morgenen. Derfor kan jeg godt lide at tage mig god tid og lige falde til ro efter en hektisk dag ved at forkæle mig selv lidt inden sengen kalder. Jeg kan både mærke og se en positiv forskel på min hud næste morgen, hvis jeg har haft tiden til lige at forkæle den lidt ekstra aftenen inden. Så her kommer min aften rutine, med lidt lækker extra fokus på hudpleje:

STEP 1: Oil Cleansing & Massage, jeg bruger min egen hjemmelavede oil cleanser (opskrift i min bog Naturlig Beauty) men du kan også bruge f.eks. oliven olie. Masser ansigtet og olien godt ind i huden og fjern øjenmake-up med olien også.

STEP 2: Fjern al overflødig olie og make-up rester med en fugtig klud. Gentag 2 gange hvis du har meget make-up på eller gerne vil rense huden ekstra godt.

STEP 3: Påfør din Face Balm (igen er det en opskrift fra min bog Naturlig Beauty) eller brug en anden oliebaseret fugtighedscreme.

STEP 4: GUA SHA massa, læs mere her #beautyhero

STEP 5: Beauty Sleep, sørg for at for så meget kvalitetssøvn som du har brug for #naturligbeauty

BONUS: Zero Waste og kemikalie fri skønhedsrutine

//ENGLISH// Nighttime is for me the best time to unwind, relax and practice some self love after a hectic day. I can both see and feel a positive difference on my skin in the morning, when I’ve taken my time to care for my skin the night before. This is my nighttime beauty routine, with some extra focus on my skin:
STEP 1: Oil Cleansing & Massage, I use my home made oil cleanser (recipe in my book Naturlig Beauty) but you can use olive oil as well. Massage the oil into your skin and remove eye make-up with the oil as well.
STEP 2: Remove all excess oil and make-up with a wet cloth. Repeat this twice if you’re wearing a lot of make-up or need a more thoroughly.
STEP 3: Apply your Face Balm (again a recipe from my book Naturlig Beauty) or use another kind of oil based moisturiser.
STEP 4: GUA SHA MASSAGE, read more about it here #beautyhero
STEP 5: Beauty Sleep, get as much quality sleep as you need and see and feel the difference #naturligbeauty
BONUS: Zero Waste and chemical free beauty routine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION OF THE WEEK #3