Changing Seasons - Changing Skin

Min Første Anmeldelse – Naturlig Beauty

Jeg udgav min bog, Naturlig Beauty, i Maj måned, og i sidste uge blev jeg tagget i min første anmeldelse fra The Funky Forest (i hvert fald som jeg har set). Da jeg læste den blev jeg oprigtigt helt varm og lykkelig indeni! At læse den oplevelse, et andet menneske (som ikke kender mig) har haft med min bog, er ret nervepirrende! MEN Mettes oplevelse og brug af bogen var præcis hvad jeg havde håbet og ønsket at en læser ville få ud af bogen. Jeg er derfor meget meget glad for at dele denne anmeldelse, og et kæmpe skud ud til Mette, som turde give sig i kast med det hele og holde ud<3

Du kan læse anmeldelse HER, og så er det også deres flotte billede jeg har lånt i toppen:) #naturligbeauty

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Changing Seasons - Changing Skin