Min Første Anmeldelse - Naturlig Beauty

#ECOFFEEGANG – Join my gang and say goodbye to single use cups

DANSK/ ENGLISH (below)

HVERVEKAMPAGNE

Min kamp imod engangs kaffekopper er begyndt at gribe om sig! Jeg ved godt, at de ikke er designet af djævlen, men blot i en god tanke om, at gøre vores liv nemmere. MEN nu er vi bare blevet klogere og sejere..!
I starten af året, satte jeg mig et mål,  alle mine “Coffe Queens” (veninderne jeg ofte holder mig opdateret med over en kaffe) skulle med på min bølge. Det var et ambitiøst mål, som jeg siden er gået meget målrettet efter. Jeg ville rigtig gerne sprede budskabet, uden at hæve en løftet pegefinger, og vidste at det i bund og grund skulle være DERES ønske, frem for mit #inception

Derfor bestilte jeg jeg masse Ecoffeecups hjem, og har siden givet dem ud i gave til veninder så snart de har vist den MINDSTE interesse for at opgive plastik/pap-kopperne. På den måde har jeg kastet dem ud i det, mens de havde lysten og motivationen, og fjernede undskyldningen “men jeg skal bare lige bestille den”.

Føler jeg har startet min egen lille bande imod engangs-kopper, min helt egen ECOFFEEGANG. Vil gerne udvide, så ansøgningen er hermed åben! Alt du skal gøre er, at købe en hvilken som helst genbrugelig kaffekop og bruge hashtagget #ecoffeegang, SÅ er du optaget, NEMT! Og jeg skal nok give dig en varm varm velkomst<3 #zerowaste

BONUS: Den kan også bruges til te, vand og drinks!

RECRUITMENT CAMPAIGN
Starting this year, I sat a pretty ambitious goal. I wanted all of my “Coffee Queens” (the ladies I often meet for coffees to discuss the current affairs), to stop wasting any more single-use coffee cups. But I didn’t want to force it, it should be THEIR idea, not mine…! Like in the movie inception. 
So I bought a lot of Ecoffee Cups (my personal favorite) and then I just brought my own (like I always do) to ALL of my coffee dates. At first they would be like “aw your so cool, wish I could do that, but I would just never X (insert random excuse)”. But slowly it changed, they became more receptive to my explanations for bringing it and how it more or less was attached to my hand at all times. As soon as they were just one excuse away, the one where they needed to buy it, I would just give them one!
I feel like I’ve started my own ECOFFEE GANG, but I want you to join too if you want to. All you have to do, is buy any reusable coffee cup, and use the #ecoffeegang THEN you’re accepted and you’ll be warmly welcomed<3 #zerowaste
BONUS: The Cup can be used for tea, water and even drinks as well;)

3 kommentarer

 • Margaux

  Sejt! Jeg skal have en kop og også til veninder! Er i øvrigt lige gået i gang med din beauty-bog. Den var lige den guide, der manglede til, at jeg nu tør kaste mig over hjemmelavede produkter!
  Glæder mig til også at lade mig inspirere ift rengøringen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margaux

  Et fantastisk sted at sparre! 🙂
  Bruger du blot koppen til at medbringe hjemmebrygget kaffe, eller har du prøvet at aflevere den på en cafe til opfyldning? I så fald, hvordan har de taget imod det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Ja super nemt sted at minimere sit affald:) Jeg bruger den ALLE STEDER! Har endda ekstra derhjemme jeg tager med hvis jeg skal være sammen med en veninde og vi skal gå en tur med kaffe. De fleste cafe’er er mega åbne overfor det. Dem som ikke er af hygiejne årsager eller andet, der bestiller jeg kaffe to stay i en kop eller glas og hælder det over selv:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Første Anmeldelse - Naturlig Beauty