Body Gua Sha #byebyecellulite

Simply Challenge Yourself #yearofchange

Fra i morgen starter 1 år med en challenge om ugen. Hvis du har fulgt med her på min side, så ved du at jeg ELSKER at udfordre mig selv! Alle de learnings jeg får med mig hver gang, er med til at skubbe mig fremad. Men det kan godt være svært og uoverskueligt, at gå i gang med de helt store challenges, som at sætte sig for at træne hver morgen resten af livet, eller endda gå en måned uden kaffe og sukker! 

Det er også svært at ændre alt i sit liv på én gang! Derfor er små skridt nogle gange den bedste og mest bæredygtige måde, at få inkorporeret nogle nye gode vaner! Der er ikk én ting i hele verden, som man ikke kan gøre i en uge! Min yndlings TED Talk handler om at gøre noget hver dag i 30 dage, og det er VILDT inspirerende! Mange siger at det tager 21 dage at få en ny vane på plads, men nye studier viser faktisk, at vi skal helt op på 66 dage, før den er der. Uanset hvad, så kan man godt fornemme om noget er godt eller skidt for en på en uge;)

Så de næste 52 uger, vil jeg prøve en ny challenge hver uge, og skrive et review hver søndag! Nogle vil jeg muligvis fortsætte med efterfølgende hvis de er gode, og det vil jeg selvfølgelig også komemterre på løbende. 

Lige nu er jeg meget interesseret i at optimere min sundhed og energi, så det vil de første challenges sikker handle om, men ellers vil de passe ind i alt med sundhed, skønhed, livsstil og bæredygtighed.

Jeg vil også køre de større ting ved siden af. F.eks. endnu en Minimalist Challenge i November (who’s in?!).

Du skal være mere end velkommen til at joine! Eller følge med løbende på mine IG stories. Søndag announcer jeg den næste uges challenge, så du har en mulighed for at lege med!

CHALLENGE #1: Stå op kl. 5.30 HVER MORGEN! 

REGLERNE

 • Jeg skal stå op 5.30 hver morgen (no snoozing!)
 • SKAL holdes i 7 hele dage, også i weekenden
 • Søndag gør vi status og sætter os op til næste uges challenge!

BUT WHY?

Alle produktive mennesker jeg har hørt om i diverse podcasts og set på youtube, står tidligt op og får noget ud af dagen! Nogen allerede kl. 5, men det ville sætte lidt for store krav til min sengetid om aftenen haha. Det er en time tidligere end jeg plejer, så det skulle gerne give mig en ekstra time til at komme foran med nogle ting jeg gerne vil arbejde på (pt. at skrive!).

Let’s do this;) Challenge for change<3 #simplychallengeyourself

4 kommentarer

 • anna

  Hej! Totalt urelateret, men hvor er dit sengegærde fra? 🙂
  MVH Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha jeg kan desværre ikke engang hjælpe her, det er ikke min lejlighed og den ligger i New York:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid fedt med udfordringer til sig selv, held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Gua Sha #byebyecellulite