Workout Challenge #3

Naturlig Deo – Workshop

PHOTO: Dygtige Cecilie Svensson <3

Den 28. November holder jeg og Tanja fra Honest Beauty Talks og Holistisk Hudterapeut uddannelsen en workshop, hvor vi laver naturlig og bæredygtig deodorant. Vi tager udgangspunkt i opskriften  fra min bog Naturlig Beauty, men sørger for at tilpasse opskriften dig og dine behov med forskellige æteriske olier osv.

Det bliver en virkelig hyggelig workshop, hvor vi vil gå i dybden med ingredienserne og fremgangsmåden, så du kan lave en deo som er 100% tilpasset dig og efterfølgende nemt kan lave derhjemme:) Køb en billet til dig og din veninde/mor/kæreste, og kom og hyg med os næste uge.

Du kan læse mere om eventen og købe billetter HER<3

HVOR:
Holistisk Hudterapeut uddannelsen
Sværtegade 3, 2 sal
1118 København K

HVORNÅR:
28. november kl. 17.00-19.00

3 kommentarer

 • Mette

  Tusind tak for svar.
  Årh okay, så det er natron der er med til at minimere svedlugten???
  Jeg har brugt deodoranten et en måneds tid nu. Jeg må virkelig sige – den er fantastisk. Den er bedre en de “normale” deodoranter man kan købe. Og så skønt at vide den er meget mere naturlig uden alt muligt skidt.
  Jeg har fundet ud af, at det hjælper godt på mig at spraye lidt fortyndet æblecider eddike i armhulen efter bad og så lade det tørrre. Derefter bruger jeg din deodorant og så er man helt bulletproof for svedlugt.
  Som du skriver i bogen, så klarer deodoranten selv de mest stressede situationer. Den klarede squ en jobsamtale til topkarakter. Jeg er fan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Cecilie

  Tusind tak for en spændende blog. Jeg nyder meget at følge med. Jeg har købt din bog og jeg er helt vild med den. Du forklarer virkelig opskrifterne på en sød og god måde.
  Jeg har et spørgsmål til dig i forhold til Deodoranten. Jeg har begivet mig i kast med at lave den som du har skrevet i bogen. Den virker meget godt, men det er som om min krop lige skal vænne sig til den. Er det normalt? hvis jeg nu gerne vil justere og minimere svedlugten yderligere, hvilken ingrediens skal jeg så skrue op for? er det bagepulveret??

  Jeg håber det giver mening.

  Tusind tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Mette,

   Det kan du tro, det giver super god mening og er helt normalt;)
   Og fedt du spørger for det er nemlig super nemt at ændre lidt hist og her så den passer perfekt til dig.
   Jeg havde lidt sart hud i en periode (mere end jeg plejer) og måtte derfor skrue ned for natron i en periode, men så skrue op igen efterfølgende:)
   Husk det er Natron og ikke Bagepulver. Og det kun i stedet for at skrue op, bare tage en smule mindre kokosolie i f.eks.
   1 spsk. svarer til 15 ml. så det kan også være fordi der er kommet for meget i fra starten af hvis man har taget en spiste med top eksempelvis:)
   Et andet tip er at bruge lemongrass æterisk olie, da det fjerner dårlig lugt;)
   Skriv endelig igen hvis du har andre spørgsmål. Du kan også sende en mail med et billede hvis det hjælper, så kan jeg guide;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout Challenge #3