10 Gode Grunde - Til at hoppe på Senses 21 Dages Challenge

Minimalist Challenge Day 22 – Halvvejs

Så blev det dag 22 0g der er godt nok kun 8 dage tilbage af min 30 Dages Minimalist Challenge, men på antal af ting der skal ud, så er det “bare” halvvejs.
Der er røget over 230 ting indtil videre, og det kan godt være nogle lidt hårde dage man skal igennem her tilsidst. Derfor har jeg lige samlet lidt inspiration til at komme igennem det sidste:

 • Loftrummet?! 
  Guldgruppe for ting du ikke har brugt det sidste LAAAANGE stykke tid! OG som du ikke engang ville opdage hvis de ikke lå der længere, am I right?
 • Køkken
  I denne omgang fik jeg fjernet ting jeg også havde kigget på sidste år (læs mere her), men som jeg nu med sikkerhed kan sige at jeg IKKE har brugt. Jeg har ikke engang plads til 20 gæster, så hvorfor har jeg bestik til det?
 • Bøger og Blade
  Bøger som du er glad for, kan være gode gaver til veninderne. Jeg kører “bogklub” med flere veninder, hvor vi ved vi har samme smag og giver gode bøger vi har læst videre.
 • CD og DVD’er
  Jeg kommer til at have de næste dage klaret, så snart jeg har lagt mine gamle CD’ere ind på min computer! Jeg havde gemt mine YNDLINGS albums fra mine teenage-dage (hej Beyonce, All Saints & Space Jam soundtrack), men nu er jeg altså klar til at de skal ud. Alle filer er nu på vej sikkert ind i mit iTunes og back-up i skyen. DVD’er kan klares med en Netflix konto og et smut på Blockbuster skulle det være helt kritisk.
 • NIPS
  Det siger sig selv, at det ikke kan være de største ting du kan smide ud hver dag! Men ens hjem er ofte fyldt med mange små småting som enten bare pynter eller vi måske vil bruge eller se på en dag. Her skal du være lidt hård. Hvis du ikke får tilsendt blomster jævnligt (I know I don’t), hvad skal du så med 7 vaser?
 • Gifting
  Der er flere ting jeg egentlig ikke har lyst til at skille mig af med MEN hvis jeg ved at en anden ville sætte mere pris på det, så går det meget bedre! Har du tøj der ikke er det perfekte match til dig, men heller ikke noget du vil af med pga. enten de penge du har brugt eller at “måske-en-dag-det-passer-perfekt”, så overvej om der er en veninde det passer bedre som ville blive glad? OG så kan den jo altid lånes en dag:) Min mor har nydt godt af dette haha…
 • BEAUTY
  Der har jeg selv ikke så meget at give andet end ting jeg har fået og testet igennem tiden. Men det er et sted hvor mange kvinder har SÅ mange halvbrugte produkter liggende. Gå det igennem og tænk på det som madvarer, hvor længe har den solcreme stået åben der bagerst i skabet? Solfaktoren ryger faktisk med tiden!
 • Smykker
  Jeg er SÅ stolt af mig selv her, jeg har de sidste par år gået væk fra “hurtige” trend-smykker og mere hen til kvalitetssmykker jeg ved jeg vil bruge i mange mange år. Men derfor havde jeg stadig gulvbelagte og flotte smykker liggende, som jeg har haft brugt meget i en periode, men bare ikke bruger længere. De guldbelagte bliver ofte lidt triste at se på med tiden, ved bare at ligge, så det var vigtigt for mig at give dem et nyt liv inden det var for sent.
 • ALT TÆLLER
  Så når det bliver svært her til sidst, så er det lige at gennemgå skuffer for gamle kuglepenne, klips, tandstikker og hvad ved jeg. På vejen vil du støde ind i de større ting, men det er ok med småting, ellers er denne Challenge ikke mulig. Jeg har fjernet SÅ meget små-nips i diverse skuffer, og det har givet mig så meget mere plads. Har gemt tøjskab og soveværelse til den sidste del! Wish me luck, og følg med på IG Stories<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Gode Grunde - Til at hoppe på Senses 21 Dages Challenge