10.000 Steps A Day Challenge #4

Gratitude Journal Challenge #5

Den her Challenge har været super vigtig for mig, i en tid hvor det bliver mørkt og koldt udenfor, kombineret med et privatliv og arbejdsliv der virkelig er gået meget op og ned på det sidste. Det er en helt naturlig del af livet, at det ikke kun kan gå op op op, men samtidig er der jo også altid gode ting i ens liv (heldigvis) som man kan vælge at lægge mere fokus på. MEN når man er lidt nede i kuldkælderen, så ser man ofte også kun de andre negative ting i ens liv, og det er lidt en ond cirkel. Derfor var en uge med en “Taknemmeligheds”-dagbog, lige hvad jeg havde brug for:) Her kan du læse hvordan det gik. Reglerne var, at jeg hver morgen og aften skulle finde 5 ting jeg var taknemmelig for.

(Scroll ned for bedømmelse og næste uges Challenge)

MANDAG

Synes det var svært at komme igang med at være taknemmelig en mandag morgen, men jeg gav den mit bedste skud:) Husk, det er selv de små ting der tæller.

Mandag morgen:

 • Løbende varmt vand! Vi har håndværkere i bygningen for tiden, så det varme vand lukkes kl. 7.30, men så sætter man virkelig pris på at der overhovedet kommer vand i af hanen. Det er fandme smart!
 • Update fra veninde i indien. Ikke bare en status opdatering på facebook, men rent faktisk en lang mail:)
 • En rolig morgen!
 • Solskin!
 • TÆPPE under fødderne da jeg skulle ud af min varme seng!

Mandag aften:

 • En rolig aften med oprydning og Minimalist Challenge
 • Varm te for at holde varmen
 • Mad og hygge hos min mamma
 • En god snak med veninde i telefonen
 • Denne challenge til at fokusere på noget godt en dag der ellers havde været lidt træls

TIRSDAG

Tirsdag morgen:

 • Håndværkere mellem 9.30-15.30. Det betød en hjemmearbejdsdag til mig, hvor jeg nåede til bunds i en masse ting #rart
 • Rolig morgen uden at skulle løbe ud af døren
 • Ingen kø til vaskemaskinerne i vaskekælderen
 • En rolig dag på mailen, så kunne klare nogle større ting
 • Skal officielt være faster til Maj;)

Tirsdag aften:

 • Min seng!!!
 • Mit hjem og en næsten afsluttet minimalist Challenge, man sætter pris på sit hjem efter en hel dag hjemme
 • At man kan give ting videre. Ingen dårlig samvittighed over at skulle af med ting, takket være Røde Kors, Reden osv.)
 • Netflix i sengen!
 • Lille lejlighed! Den sidste var svær, men meget simpel. Jeg er taknemmelig for en lille lejlighed (når man er kravlet ind i en kold seng men skal tisse, så er der ikke så langt!)!

ONSDAG

Onsdag morgen:

 • Varm te!
 • Podcast om raccoons! ELSKER det her afsnit af 99%invisible hahaha.
  Link: Min morgen var pisse hyggelig
 • Min blender!!! Åh hvor er det nemt med smoothies når amn har en Nutribullit
 • Plads til min yoga måtte i stuen. Når yogamåtten er fremme så bruger jeg den rent faktisk!
 • Kaffe! Burde være på listen hver dag, og det er den næsten også;)

Onsdag aften:

 • Julefilm!!!! Intet får mig mere i hyggehumør end julefilm der ender godt!
 • Yoga! Hot Yoga her i kulden, tak Senses
 • Check ud app’en. Hvem er voksen nok til at huske at checke-ud med rejsekortet?
 • Varmt vand i morges! Gik lige op for mig at jeg tog bad hjemme i morges og rent faktisk havde varmt vand! Jeg kunne ikke komme ud af døren i dag, og valgte at tage et bad hjemme i stedet for i Fitness som jeg plejer. Havde glemt at de i disse uger arbejder på vores vandrør, så der burde egentlig være lukket for det varme vand, men det var det IKKE #thankgod
 • Løs Market! Kan handle ind uden emballage, taaaak!

TORSDAG

Torsdag morgen:

 • Malermand på kontoret, derfor skulle der være en med en nøgle tidligt. Det havde min kollega og jeg meldt os frivilligt til, så vi mødtes tidligt for en kaffe inden:) Pisse hyggeligt.
 • Julelys om morgenen i Kbh (særligt når det er koldt, mørkt og regner)
 • Julemusik og den sødeste ekspedient på Meyers inden job!
 • Kanelsnurrer!!
 • Min vinterjakke!

FREDAG

Fredag morgen:

 • Julefrokost med arbejdet! Vi skulle et smut til Berlin, OPTUR!
 • Bad i koldt vand! Ja så gik den ikke længere, men tilgengæld blev mit hår mega blødt og nu har jeg en Challenge til næste uge!
 • Rolig morgen inden turen gik til lufthavnen
 • Kun en lille forsinkelse med flyet, selvom det var Easy Jet
 • BERLIN!

Fredag aften: Fuld i Berlin!

Men kunne da sætte pris på mine kollegaer, Glüwine, Biergarten, Julestemning i Berling og Festudvalget der havde planlagt en skøn dag/nat.

LØRDAG

Lørdan morgen: (fuld i lufthavn)
Lørdag eftermiddag/aften:

 • Hovedpinepiller! Den der har opfundet dem skylder jeg en kæmpe kæmpe krammer
 • Ryddet kalender! At jeg INTET havde planlagt lørdag da vi var hjemme kl. 9.10 om morgenen.
 • MY PERIOD! Ved godt at tømmermænd og menstruationssmerter ikke burde være på ens taknemmelighedsliste MEN, at den kom til tiden så jeg slipper for at være oppustet og øv mens jeg er i Miami (næste uge) er altså en gave!
 • MINE KOLLEGAER jeg elsker jer! Tak for den sjoveste tur!
 • At jeg havde pakket min tandbørste og rent faktisk kunne børste tænder i lufthavnen inden vi skulle hjem!
 • EXTRA: Min kollega med make-up fjerneren også! Epic

SØNDAG

Søndag morgen:

 • Kaffe og New Girl i sengen
 • Cardio Core i Senses. Det er de sejeste der dukker op kl. 10.00 for at træne;)
 • Farvel-kaffe på Repos. Fik en kaffe med en veninde der skal tilbringe resten af året i Australien
 • Julemusik og perfekt hyggestemning på Repos. Blev siddende flere timer på denne cafe og skrev resten af dette blogindlæg fordi der var såååå hyggeligt
 • En perfekt dag i vente. Jeg skal både til Julehygge og Fødselsdag i aften, så må poste uden at have søndag aften med, men glæder mig allerede til en skøn dag i vente;)

OPSUMMERING

Det blev nemmere og nemmere som dagene gik, at fokusere på hvad der var at være taknemmelig for. Nogle gange er det store ting der fylder som man kan være glad over, men når der ikke lige er landet en kæmpe optur i ens hverdag, så gælder det om at sætte pris på de små ting, og den muskel får man trænet! Som dagene går bliver det næsten svært ikke at sætte flere ting på:)!

BEDØMMELSE

Det bedste der skete i denne uge, var at jeg begyndte at tænke over i løbet af dagen, hvad der skulle PÅ min liste. Så allerede mens det skete satte jeg pris på de små oplevelser og lagrede det i min hukommelse. Det kan godt virker frelst og Disney agtigt, men bare mens jeg sidder og skriver dette sætter jeg pris på de levende lys, playlisten med julesangene, duften af kaffe og croissanter og jeg kunne blive ved! Jeg vil helt sikkert fortsætte denne Challenge!

GAMLE CHALLENGES DER FORTSÆTTER

5.30 Mornings Challenge #1: Kører stadig de dage hvor jeg kan komme tidligt i seng. Er virkelig begyndt at sætte pris på morgenerne og at komme tidligt i seng! #adulting

Green Smoothie Challenge #2: Får stort set en HVER dag;)

Workout Everyday Challenge #3: Stadig på 4-5 gange om ugen, men vil bevæge mig mere ved siden af!

10.000 Steps A Day Challenge #4: Jeg har faktisk fokuseret utrolig meget på at gået mere i denne uge. Så har taget bus/tog og gået et ekstra stykke flere dage:)

NÆSTE UGES CHALLENGE

I næste uge er jeg ude og rejse det meste af tiden, så det skulle være en Challenge der ikke ville ødelægge en ferie haha. Men med inspiration i mit kolde bad fredag morgen, vil jeg nu prøve en hel uge hvor alle mine bade skal ende i minimum 30 sek. med iskoldt vand! Jeg har læst flere steder om alle fordelene ved det kolde bad både fysisk men også psykisk, hvordan man får seævtillid gennem hele dagen ved at starte dagen med noget man virkelig ikke har lyst til;) Ellers skulle det være godt for hår, hud og forbrænding;) Lad os se!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.000 Steps A Day Challenge #4