Gratitude Journal Challenge #5

Cold Shower Challenge #6

Det startede egentlig ved en fejl, og absolut ikke noget jeg havde lyst til at kaste mig ud i. Men når der bliver lukket for det varme vand inden du skal afsted til julefrokost og dit hår egentlig skulle være vasket 2 dage før, så har du ikke noget valg. Et helt bad i iskoldt vand i DK i December måned kan IKKE anbefales, MEN hvad kan 30 sekunders koldt vand til slut i et bad gøre for hud, hår og over-all wellness? Det ville jeg da lige teste for jer.

Scroll ned for bedømmelse af denne challenge, gennemgang af tidligere challenges og læs hvad næste uges challenge bliver<3

Mandag:

Magtede slet ikke at gå i bad, det var koldt, regnede og jeg lavede bare en etage-vask, i koldt vand godt nok haha…

Tirsdag:

Var oppe og træne og skulle så efter det varme bad (som ikke var helt varmt nok, sådan er det altid i fitnesscentre) hen i den IS kolde bruser. Det var næsten ulideligt at have hovedet under da det gjorde decideret ondt i kraniet. Men jeg klarede den! Og alt føles jo varmt derefter!!!

Onsdag:

Magtede ikke den her Challenge hjemme i kolde dk længere! Så smuttede til Miami!
Just kidding, altså ikke omkring Miami, men det var planlagt længe. Efter en 10 timers flyvetur og en 45 minutter i deres gys, tog jeg er meget langt og velfortjent bad. Vandet var SÅ lækkert at jeg slet ikke kunne overskue at ødelægge det med afslutte det koldt, men en challenge er en challenge! Så jeg klarede den og kunne bare hoppe direkte ind i seng med room service og Netflix!

Torsdag:

Torsdag var en dag med dobbelt op på bade! Og dobbelt op på kolde skyld og jeg begynder at glæde mig lidt til det og til det varme skyld der kommer gennem kroppen når man træder ud af badet. Alt efter hvor koldt det er, jo kortere/længere tid kan man have håret under. Min hud er blødere og det føles som om min krops olie trænger bedre ind.

Fredag:

Endnu en dag med 2 bade men uden hårvask, LOVE IT! Men er stadig i Miami haha…

Lørdag:

Lige nu føler jeg at jeg vil gøre det her resten af livet…!

Søndag:

Skulle være sidste dag, men det kommer det absolut ikke til at være!

OPSUMMERING

Jeg fortsatte helt til og med onsdag, da jeg kom hjem fra Miami tirsdag og der stadig var lukket for det varme vand = koldt bad med jetlag inden en lang arbejdsdag. Og det samme skete i dag, da jeg ikke kunne komme ud af sengen og derfor først kom i bad kl. 8 hvor de har lukket det varme UH, det er ikke helt ligeså rart i kolde DK som det er i varme Miami!

BEDØMMELSE

Jeg er faktisk ret vild med det! Det giver lige kroppen et boost og det er ikke noget man fryser af efterfølgende, tværtimod så sparker man lige gang i kroppens egen varme-funktion! Hvis jeg havde muligheden ville jeg altså vaske mit hår i det varme vand inden jeg slog over til kold haha.. Men det kolde gys til slut vil jeg helt sikkert fortsætte!

Min hud blev blødere, jeg fik en energi-boost, mit hår var blødere og jeg følte at jeg klarede en udfordring hver dag;)

NÆSTE UGES CHALLENGE:

Kommer først i gang torsdag (i dag) da jeg lige skulle hjem fra Miami.
Jeg går en travl tid i møde, men en ferie har virkelig givet mig det overskud der skal til for at kaste mig ud i den næste Challenge, nemlig meditation. 10 min. HVER DAG! Det passer heldigvis helt perfekt med min app Headspace som har en 10-dages Challenge. Så det må jeg give mig i kast med;)!

GAMLE CHALLENGES DER FORTSÆTTER

5.30 Mornings Challenge #1: Kører stadig de dage hvor jeg kan komme tidligt i seng. Er virkelig begyndt at sætte pris på morgenerne og at komme tidligt i seng! #adulting

Green Smoothie Challenge #2: Får stort set en HVER dag;)

Workout Everyday Challenge #3: Stadig på 4-5 gange om ugen, men vil bevæge mig mere ved siden af!

10.000 Steps A Day Challenge #4: Jeg har faktisk fokuseret utrolig meget på at gået mere i denne uge. Så har taget bus/tog og gået et ekstra stykke flere dage:)

Gratitude Challenge #5: Har været taknemmelig 1000 gange HVER DAG på min tur til Miami, men derudover har jeg downloaded app’en Three Good Things hvor jeg skriver 3 ting ind hver dag!;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratitude Journal Challenge #5