Cold Shower Challenge #6

Naturlig Beauty – Miami Edition 2018

5 Dage i Miami til Art Basel

At skulle til Miami i december, kunne godt fremprovokere en lille smule angst i min allerede vinterblege og lidt ekstra “isolerede” krop. Jeg har siden sommeren haft travlt på arbejdet OG brugt min fritid på min yndlings hobby, nemlig at skrive. Ikke det mest aktive i verden, så selvom jeg har trænet kontinuerligt, så synes jeg stadig ikke at jeg var sådan heeeelt Bikini klar. Derudover så er jeg jo halvt spøgelse halvt menneske i vintermånederne OG sidst men ikke mindst, så er min yndlings rejsemakker en mega lækker model;)

MEN I disse body-positivity dage, så skulle det da være løgn hvis det skulle give mig sved på panden. Derfor pakkede jeg bare mine bikinier og besluttede mig for at bruge dette som en katalysator for bare at owne og elske min egent krop, hvor svært kan det være.

Inden jeg tog afsted, kørte jeg lige et lag af min yndlings selvbruner. Jeg bruger den sjældent, men hvis der skal lidt kulør på huden bruger jeg VITA LIBERATA (øko).

Ellers holdt jeg en meget simpelt beauty rutine mens jeg var afsted og havde blot pakket nedenstående:

NATURLIG BEAUTY

All Around Olie*: Denne olie brugte jeg både til kroppen, som make-up fjerner OG oil cleanser

Deodorant*: Et must alle steder men særligt i varmen haha

Face Balm*: Havde jeg også med på flyet så huden ikke bliver tør, derfor i en mindre beholder #travelsize

Hamphandske: Jeg elsker tørbørstning og gør det dagligt

Parfume: Chloé har været min favorit i 8 år!

Hårolie*: Ikke på billedet men godt til spidserne og særligt efter saltvand, havde selvfølgelig også min Mason Pearson børste med;)

Tørshampoo*: Gjorde at jeg kun vaskede håret 2 gange på turen (opskrift her)

* Find opskrifterne i min bog: Naturlig Beauty

Hotellet havde en del bæredygtige og seje brands man kunne købe i deres “mini-bar”. Der fandt vi blandt andet denne Coffee Scrub, men vil faktisk mene at den jeg selv laver er ligeså god eller bedre. Se opskrift her.

SOLCREME

No worries, min veninde (og rejsemakker) Julie Pallesen har startet sit eget travel brand AWAY THIS WAY og udviklet nogle helt fantastiske solcremer med naturlige og lækre ingredienser. Føler jeg har været med på hele rejsen, set hvor hårdt hun har arbejdet og fået lov at teste nogle produkter inden de kom i produktion, så det var selvfølgelig AWAY THIS WAY vi brugte på stranden og ved poolen.

På den måde kom vi hjem med en lille glød i huden begge to, uden at være blevet solbrændte:)

JETLAG

Miami er ligesom New York, 6 timer bagud. Man holder sig derfor vågen når man ankommer men risikerer at vågne super tidligt! Derfor rejser jeg altid med (eller køber) melantonin, som er naturligt men får kroppen til at slappe af og blive træt. Derfor fik vi hurtigt vendt døgnrytmen ved at få fuld nattesøvn fra starten af. Og så rejser jeg jo aldrig uden min sovemaske!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cold Shower Challenge #6