Naturlig Beauty - Miami Edition 2018

Dear Santa – Wishlist 2018


Mit højeste ønske i år, Silk Robe og Sleeping Mask fra Away This Way<3

Udover at ønske mig tilbage til Miami, så synes jeg godt det kan være svært at skrive en decideret ønskeliste. Hvis du er ligesom mig, så sidder du også lige nu med 4 ulæste beskeder fra diverse familie-medlemmer der truer med en julegave fra tankestationen, hvis der ikke snart kommer en ønskeseddel! Don’t worry, jeg har gjort arbejdet for dig deler lige mine egne ønsker og lidt tips her, hvis der kniber med inspirationen. Vi mangler jo basically ikke noget, men derfor er der da nogle steder vi kan opdatere eller opgradere lidt:) Listen kan også bruges som inspiration til den sidste julegave du mangler at købe til mor/søster/kæreste/svigermor.

Naturlig Beauty

Hvis du ikke har den, så vil jeg klart anbefale min egen bog Naturlig Beauty:) Så kan du opgradere hele din beauty rutine med costumized, bæredygtige og hjemmelavede produkter. Bogen eller produkterne er også den perfekte værts-gave!

GUA SHA

Hvis du ønsker dig ét produkt til at forbedre din hud, som du kan bruge ALTID og aldrig bliver for gammelt? SÅ skal det være en Gua Sha, jeg er fuldstændig afhængig, og den er kommet under træet hos flere intetanende veninder i år, selv tak… Der findes forskellige former og sten, så kig lidt og spørg eventuelt om råd rundt hos Honest Beauty Talks inden du vælger:)

Kaffekoppen!

Jeg drikker altid kaffe på farten, og er fuldstændig afhængig af min Ecoffeecup. Har du ikke den så er den en sikker vinder på ønskelisten. Men jeg drømmer også om denne fra KleanKanteen som er insulteret og derfor holder på varmen når det bliver rigtig koldt. #ecoffeegang
TIP: LushButik på Østerbro har faktisk begge kopper i deres sortiment<3

Vandflasken

Denne flaske har jeg også i forvejen men har også givet MANGE væk i gaver i løbet af årene. Det er selvfølgelig min elskede BKR flaske<3 Jeg er begyndt at købe flere “væsker” i Løs Market, og bruger derfor flere glasflasker end jeg plejer. Derfor ønsker jeg mig i år den helt store til at have eddike i.

Håndklæder

Jeg har længe været på jagt efter de perfekte håndklæder i bæredygtigt materiale og med en farve der kan holde i mange år, uden at afsløre alderen alt for tydeligt;) OG nu har jeg endeligt fundet dem og bare ønsket mig 2 i hver størrelse!

Den kulturelle: Ocean of Our Motion

Hvis et nytårsforsæt er at være mere kulturel i det nye år. Så vil jeg anbefale denne moderne danse forestilling i Januar. “Ocean of Our Motion er en moderne danseforestilling, der på sanselig vis udforsker individets fortabelse i en menneskemængde”. Skynd jer, for billetterne til præmieren er allerede udsolgt, og jeg har købt til d. 12/1 til en heldig veninde;)!

Silk Robe

I den dyre ende, som muligvis nok bare bliver en gave fra mig selv til mig selv haha, er den smukkeste silke kimono ever. Jeg elsker jo at pleje min krop med alle mine hjemmelavede produkter og jeg kan LIGE forestille mig at selvforkælelsefølelsen bliver ganget med 1000 i sådan en kåbe. Det er sådan en ting man sparer op til (i hvert fald for mit vedkommende) men så også har for evigt! Har også ønsket mig sovemasken haha!

Tror det var alt jeg kunne finde på i år, GLÆDELIG 3. søndag i Advent og snart Glædelig Jul<3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig Beauty - Miami Edition 2018