Sådan kommer du i nytårskjolen efter julen:)

Meditation Challenge #7

Okay så den her var lidt af en øjenåbner, særligt fordi meditation er noget jeg har forsøgt at komme i gang med 1000 gange! Jeg har i hver fald haft et betalt abonnement hos Headspace i halvandet år!

Den her challenge var den nemmeste at skrive om, men den sværeste at tage billeder til! Haha må jeg arbejde på i min fortsættelse, for lad os egentlig bare starte med konklusionen:

BEDØMMELSE

Meditations Challenge er den sværeste og mest irriterende challenge indtil videre, men allerede den jeg næsten med størst sikkerhed vil sige at jeg fortsætter med. Der skal MERE end 10 dage til at få zen i mit hovede, det må være min konklusion. Alt i min krop stritter imod at sidde stille og jeg bruger nok de første minutter på virkelig at anstrenge mig, inden min hjerne begynder at liste de ting op jeg EGENTLIG burde gøre så som:

  • Skrive min bog færdig?
  • Pakke til NYC (nej nej det er meget bedre kl. 5.00 om morgenen, der glemmer man ingenting)
  • Den opvask?
  • Hvornår vaskede jeg egentlig gulv sidst? (Hvem vasker gulv hos Beyonce?)
  • Google om man kan søge et job som hushjælp hos QueenB

Sådan så alle 10 dage ud for mig, med varierende indhold godt nok. Det jeg er kommet frem til, er at jeg er NØDT til at fortsætte, men ikke ligeså slavisk. Lave mine egne regler om man vil.

De dage jeg ikke når det/husker det/prioritere det, der kan man også bruge en guidet meditation til at falde i søvn #WIN. Og så vil jeg give mig selv “fri” de dage jeg tager en yoga-time med en dejlig Savasana til slut. Give mig selv lidt mere frihed til også at tage en meditation mens jeg er på farten. Meditation er mange ting, og jeg er et sikkert på at jeg vil få rigtig meget ud af at inkorporere det i min hverdag, step by step.

TIP: Download en app eller anden guidet meditation til at komme i gang. Jeg brugte Headspace som jeg længe har været fan af.

Hvis du har nogle tips, please let me know;)

NÆSTE UGES CHALLENGE

Jeg er faktisk allerede i gang! Julen er slut og d. 25. satte jeg mig i et fly til NYC. Men da ferien startede og jeg havde 3 juledag fyldt med mad foran mig, besluttede jeg mig for at teste Intermittent Fasting. Jeg har prøvet det før, men aldrig skrevet om det. Var kommet ud af det over de sidste par måneder, så ville tage jer med på rejsen til at komme tilbage:)

GAMLE CHALLENGES DER FORTSÆTTER

5.30 Mornings Challenge #1: Kører stadig de dage hvor jeg kan komme tidligt i seng. Er virkelig begyndt at sætte pris på morgenerne og at komme tidligt i seng! #adulting

Green Smoothie Challenge #2: Får stort set en HVER dag;)

Workout Everyday Challenge #3: Var sløv op til Jul, har haft en travl periode, så min krop havde lige brug for lidt ro og yoga, så det gjorde jeg:)

10.000 Steps A Day Challenge #4: Jeg går langt mere, og nu mens jeg er i NYC runder vi 10.000 skridt inden frokost…

Gratitude Challenge #5: Jeg skriver stadig 3 ting ned HVER dag i APP’en Three Good Things🙂

Cold Shower Challenge #6: Var meget short lived! Hjemme i DK igen og uden varmt vand fik jeg lige forlænget den lidt, men siden er det kun blevet koldere udenfor og jeg er blevet mere kylling:(

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i nytårskjolen efter julen:)