DIY PALLEBORD - for dummies #howto

Udfordringer med Zero Shopping Challenge – Pakning

Vi kom ind i Marts måned før jeg stødte på de første problemer med min Zero Shopping Challenge! Jeg vidste godt at der ville komme udfordringer i denne challenge, men en ting jeg ikke havde tænkt over i, var ferier. Jeg prøver at tage det én dag ad gangen, så har ikke tænkt så meget over shopping-delen når man rejser, lad os se hvordan det går, we’ll cross that bridge when we get there!
Men grundet de destinationer jeg normalt rejser til, så har jeg altid pakket 30 minutter inden jeg skulle afsted mod lufthavnen, fordi… (Og det er her problemet kommer) AT jeg jo bare kan købe hvad jeg glemmer! Jeg har de sidste par gange pakket alt for få trøjer f.eks. og det er jo ikke et problem i Paris eller NYC, tværtimod bare verdens bedste undskyldning for at shoppe;)

Jeg skulle afsted på en bootcamp i NYC og samle inspiration til vores Cardio Core timer i Senses, og normalt ville jeg virkelig bare tænke, at hvis jeg løb tør for sokker eller ikke nåede at få vasket en sports-bh eller et par  tights, så kan jeg jo købe nogle nye, DET er endda billigere i NYC!

Derfor var det med en ny form for press, at jeg pakkede denne gang. Ting som opladere osv. var jeg bare meget mere bevidst om at jeg fik med! Har heldigvis været ret god med mine beauty produkter efter jeg begyndte at lave dem selv, så det husker jeg altid fordi jeg jo netop ikke køber dem. Men det tog mig altså LIDT (ikke meget) længere tid at pakke, men i hvert fald langt mere hjernekapacitet.! Håber jeg har husket det hele #fingerscrossed

Faktisk er jeg i denne omgang kommet til at pakke for meget! Min kuffert var allerede 20.8 kg. Da jeg skulle ud af DK, så er spændt på hvordan det går på vej hjem! Og om jeg kan holde min Zero Shopping Challenge på hele turen, wish me luck.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY PALLEBORD - for dummies #howto