Udfordringer med Zero Shopping Challenge - Pakning

30 Day Zero Alcohol Challenge #9

Efter en hård alcoholsæson over Jul og Nytår, besluttede jeg at starte året med en rigtig klassiker Dry January! En hel måned uden alkohol er noget jeg længe har ville prøve, men der har jo altid ligget noget i vejen. Denne gang havde jeg ikke de store planer i kalenderen, så det var muligt at planlægge udenom. Samtidig ønskede jeg også (in the name of research!) at have nogle aftener ude, uden at drikke, så jeg også kunne se om det var noget værd i længden, eller om jeg vitterligt kun kan have det sjovt med alkohol.

Jeg har i perioder skruet meget ned, da jeg ikke kan skrive med tømmermænd (læs hvordan du undgår tømmermænd her), så det har været nødvendigt i perioder med skrive-deadlines. Men ellers synes jeg, at jeg har været god til at kombinere et festligt liv i weekenderne med aktive dage og træning.

For mig handlede Dry January om at have mere overskud i hverdagen og rent faktisk bruge weekenderne på at lade op i stedet for at brage. Jeg ville gerne have tid og overskud til ting ved siden af arbejdet som min træning og skrivning. Over de 30 dage skete der både en masse gode ting men jeg løb også ind i lidt udfordringer, det her er listet her.

Fejring

Jeg startede året ud i NYC, og vågnede selvfølgelig op d. 1. med tømmermænd. “Jeg drikker ALDRIG igen”-følelsen er jo egentlig et meget godt udgangspunkt for en anti-alkohol måned, men jeg havde faktisk besluttet mig for først at starte efter d. 2. da jeg havde en deadline d. 2. som skulle fejres når den var nået! Jeg tog ud med nogle venner, og efter et glas vin til maden og en drink på en bar, besluttede jeg mig for bare at starte der. Havde ikke lyst til at drikke mig fuld, så jeg slog over til soda/danskvand resten af aftenen, og NØD at vogne op dagen efter både med god samvittighed over min afsluttede deadline og ikke at have tømmermænd. Så jeg løb en tur i NYC.

Tøseaftener

Selvom jeg gerne ville fokusere lidt mere indad i de 30 dage, så ville jeg ikke være fuldstændig asocial. derfor skulle der stadig holdes nogle tøseaftener. I stedet for at drikke vin og sladre, så blev der serveret danskvand med smag og te senere mens vi faktisk hyggede helt vildt alligevel og aftenen blev lidt mere intim og hyggelig da det ikke handlede om at vi skulle videre og ud, og alle holdt fokus på samtalerne uden det slog over i fuldemandssnak. Klart en succes!

Fester

Jeg havde en fødselsdagsfest jeg skulle til, kendte ikke hende der holdt den super godt, men skulle følges med en god veninde, så tænkte at det da nok ville gå fint. 4 timer inden festen aflyserne, og pludselig skulle jeg helt alene til en fest uden at kende nok, OG uden at kunne drikke mig til at løsne lidt op med en masse mennesker jeg ikke kender. Jeg klarede den heldigvis fint og fik hurtigt en veninde at danse med på dansegulvet. Det er by the way meget nemmere at danse uden at have en drink i hånden! Plus ham som har foundet og startet det alkohol-frie sprut brand ISH var der, så han serverede alkoholfrie drinks hele aftenen. Da det stak helt af og flere smed tøjet på dansegulvet ved 1tiden, listede jeg lige så stille af og havde igen en mega rar og produktiv søndag<3

Dates

Her blev den sværere! Grundet mit skema var det først senere på aftenen jeg kunne mødes hvilket gjorde en kaffe-date umulig da jeg også gerne ville kunne sove om natten haha. Det var i slut januar, og jeg havde klaret det SÅÅÅÅ godt, men jeg kunne virkelig ikke overskue at sidde med en danskvand lige den aften. Det havde været en laaang måned med arbejde and I could use a Glass of wine! Mit gear i januar havde været på højeste og var ret sikker på at mit hyper-væsen ville skræmme alle mænd væk haha. Jeg sagde derfor ja til ÈT glas vin, og havde en virkelig hyggelig aften! Normalt havde jeg sagt ja til 2. og 3. glas (even on a school night), så følte at jeg var god, men det var sgu lidt snyd, sorry…

LEARNINGS

Det var en fed fed måned, jeg var mere produktiv i weekenderne og havde en undskyldning for at tanke nej til de vildeste byture uden at jeg følte mig udenfor. Du går hjem når det er kedeligt i stedet for at gøre det “sjovt” med 10 tequila shots. Samtidig er 30 dage noget ALLE kan klare, og mange har gjort det, så du skal ikke forklare så meget når du er ude of folk undre sig over hvorfor du ikke drikker. Jeg kan sagtens klare mig uden alkohol, men ,an er lidt udenfor i mindsettet i forhold til de fulde mennesker når man runder de 3 genstande og derover. Men det er mest inde i dit eget hovede, folk tænker altså bare mere på sig selv, så når først musikken den spiller og dansegulvet er fyldt, så er det kun dig der ved at du ikke drikker. Man takker nej til beer pong, men udover det kan du være med til det meste.

Om 2 dage skal jeg teste en 21 dages cleanse, men nu ved jeg at alkoholen i det mindste IKKE bliver et problem;)

2 kommentarer

 • Imponerende at du har klaret det så flot. Fristelser er der i hvert fald nok af. Glæder mig til at følge med fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha det har du helt ret i! Har virkelig trænet min Joy Of Missing Out (YOMO) godt;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udfordringer med Zero Shopping Challenge - Pakning