21 Day Detox Challenge #10

UGE 1 – 21 Dages Detox Challenge

Woop så klarede man lige en hel uge på detox! Jeg har skrevet lidt “dagbog” fra ugen og forneden kan du finde mine learnings og cravings! HER kan du læse om selve detoxen og hvorfor jeg gør det! Kan afsløre at jeg tabte 3 kilo den første uge, men det var inklusiv 2 dages faste (på shakes) og også meget væske der var kommet på efter 3 dage i Paris med pasta og vino;) Jeg er ved godt mod nu hvor vi går ind i uge 2!

21 DAGES DETOX CHALLENGE – UGE 1

DETOX DAG 1: Faste (4 shakes per dag)
Der er fucking burgere på kontoret, jeg er SÅÅÅÅ sulten haha. Er også super træt, men kom også lidt sent hjem fra Paris i går, så det er nok meget normalt:) Har heldigvis prøvet langt værre, så ved jeg nok skal klare den, men altså… Det gode ved ikke at kunne spise, er at man ikke skal bruge tid på at lave mad haha. Jeg lå i min seng med Netflix kl. 21.00

DETOX DAG 2: Faste (4 shakes per dag)
Var LANGT friskere i dag! En god nats søvn var alt der skulle til. Har klaret dagen mega godt, blendede spinat og lidt rødbede i min smoothies morgen og aften, og ellers drak jeg bare de to andre på arbejdet. Jeg havde godt nok et frokostmøde i en kantine, NOT FUN, men ellers har jeg bare skulle minde mig selv om det, så det ikke bare var ens rutine der lige nappede en snack på kontoret når det stod fremme. Handlede ind og har faktisk lavet frokost til i morgen UDEN at spise noget. Lidt hårdt. Men meal-preppede også mine måltider til i morgen aften og ekstra til frokost fredag. Den her uge går hurtigt;) Klarede mig endda på kun 1 kop kaffe igen i dag! (min regel første uge)

Min shake vs. alle andres mad:(

DETOX DAG 3: 2 shakes og 2 måltider
Vågnede op og var træt! Også lidt mør i kroppen da jeg begyndte at bevæge mig, så kunne godt mærke at det snart var på tide og få noget rigtig mad. Var glad for at jeg ikke skulle holde en dag til. Men var ved godt humør og klarede alt på min shake indtil frokost hvor jeg jo ENDELIG fik mad! Jeg fik Broccoli, Sød kartoffel, kikærter og salat med Oliven olie blandet med noget hot sauce, og det var SÅÅÅÅÅ godt. Havde lavet det i går aftes UDEN at spise noget, men også meal preppet så alt er klar til at jeg kan lave det samme i aften og med ekstra til frokost fredag. Så alt er ligesom planlagt hvilket gør det nemt at holde. Udfordringer i dag var event med snacks lige i ulvetimen! Drak min shake og te. Derefter kaffe med en veninde men vi endte på et spisested der duftede SÅÅÅ godt! PÅ det tidspunkt var jeg super sulten, men nøjedes igen med en te. Fik mad 20.18 den aften, og ÅH det var godt!Gik glad i seng kl. 22.00

DETOX DAG 4: 2 shakes og 2 måltider
Gik SÅÅÅ fint, vågnede HELT frisk op kl. 5. Troede selvfølgelig at det var en fejl, men 5.30 stod jeg op og fik trænet og kom i dampbad inden arbejde. Tog min shake med, spiste min frokost og drak min 2. Shake da jeg var sulten kl. 15. Skulle lave mad med en veninde og på vej hjem blev jeg både meget sulten og fredagstræt. Min veninde snackede og det savnede jeg også. Savner chokolade kiks. Tørre crunchy chokoladekiks haha. Men efter vi fik mad var AAAAALT godt, og jeg gik tidligt i seng:)

DETOX DAG 5 + 6: 2 shakes og 2 måltider
En lørdag hvor jeg kunne sove helt til kl. 8.30, skulle undervise i senses 9.30. Tog en matche to-go og en shake med mig. Mødtes med en veninde til kaffe efter. SÅ handlede vi ind og jeg lavede nogle (lidt for tykke) pandekager af kikærtemel og vand og tog grøntsager på panden og en avokado på. Smagte SÅÅÅ godt og var mæt hele dagen. Spiste en salat og shake til aften og gik faktisk tidligt i seng på en lørdag. Har ikke været hjemme de sidste 2 weekender, så nyder lidt alenetid og en masse New Girl. Søndag lignede meget lørdagen, hold og mad derhjemme samt en masse praktiske ting. Fik klaret alt fra vasketøj til rengøring af toilettet haha.

DETOX DAG 7: 2 shakes og 2 måltider
Sidste dag i første uge, har været en smule træt hele weekenden og også på en rolig mandag. Jeg glæder mig til at afslutte første uge, og hoppede på vægten og kunne se der var røget 3 kilo. Mine jeans sidder løsere og udover at være lidt træt, så har min hud også opført sig rigtig fint:) Jeg er klar på endnu en uge!!

LEARNINGS

DETOX UGE 1

Fordele ved flydende kost de første 2 dage:

  • du skal ikke tage stilling til hvad du må og ikke må spise.
  • Din mavesæk skrumper ind
  • Du glæder dig til den sunde mad, det ses ikke som at skulle gå NED i livskvalitet
  • Du booster dit mindset og rygrad til resten af detoxen
  • Du får drukket en maaaaasseeee vand!!

Andet:

  • Jeg puttede spinat og rødbede i min shake morgen og aften på de to første dage og senere kun om morgenen (hvor blenderen var), og brugte ellers shaken som en eftermiddags snack
  • Aftensmaden lavede jeg stor så den kunne bruges til frokost dagen efter.
  • Holdt det simpelt med få ingredienser
  • Har ikke et problem med kulhydrater og var ikke ude på at tabe mange kilo så spiste hvad jeg havde derhjemme. Kunne godt have holdt det mere striks men for mig handlede det om rene råvare, økologi og få ingedienser

Holdt den vegansk hele vejen igennem uge 1

CRAVINGS

Ved ikke hvorfor, men havde slet ikke tænkt over at der jo ikke er nogen form for snacking eller frugt med i den her detox, og det har jeg måske kunne mærke lidt. Har virkelig cravet crunchy kiks og chokoladekage! Har ikke været sulten sådan rigtig, så det har været godt. Men vil prøve at inkoporere lidt flere kulhydrater som ris eller lignende i næste uge, for at få lidt mere energi,. Jeg holdt mig til en kop kaffe om dagen, og startede med Matcha om morgenen. Det er gået fint men vil jeg nok være mindre striks med fremadrettet.

Du kan følge med på IG og så kommer der en update om en uge igen;)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 Day Detox Challenge #10