UGE 1 - 21 Dages Detox Challenge

TEMA FEST – Zero Shopping Challenge

Et lille bumb på vejen i min Zero Shopping Challenge her i 2019, var en invitaion til en temafest. Temaet var GLITTER & CARNEVAL og skulle afholdes i NYC på en grå søndag. Normalt ville jeg været hoppet i min yndlings genbrugsbutik i NYC (Beacons Closet) og fundet det mest glitrende outfit eller top jeg kunne under 30 dollars, men denne gang måtte jeg være mere kreativ. Det krævede egentlig bare lidt planlægning OG en veninde med en god garderobe;) Så jeg fik hurtigt fat i min kollega / veninde Caroline Plummer, og hun fandt to glitter items i hendes garderobe jeg kunne pakke med.

Jeg sparede derfor både pengene på et outfit jeg nok ikke ville bruge igen OG slap for at spilde tid i en stor thrift shop mens jeg var på ferie i New York. WIN

Følg Carolines blog OG garderobe her: Rainbow Dash (hvis du ikke allerede gør det;))

Læs mere om min Zero Shopping Challenge og dens udfordringer på følgende links:
Zero Shopping Challenge 2019
Problemer med at pakke #zeroshoppingchallenge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 1 - 21 Dages Detox Challenge