TEMA FEST - Zero Shopping Challenge

Naturlig Cleaning – Min nye bog

Den 9. april udkommer min anden bog, Naturlig Cleaning. Min første bog Naturlig Beauty udkomme i Maj sidste år, og jeg har arbejdet på denne siden april 2017. Det er endnu en bog med nemme opskrifter og måder du kan lave dine helt egne naturlige og bæredygtige rengøringsmidler til dit hjem.

Uanset om du er en DIY Lady Boss eller en Lazy pige ligesom mig (let’s face it, der er mere til livet end rengøring haha), så er der opskrifter og måder at gøre hele dit hjem og selv diverse moderne gadgets rent. Jeg har gjort det nemt og udviklet opskrifter ud fra de samme ingredienser, så du ikke skal have 30 ingrendienser for 8 produkter. Men vil du customize produkter til alle rum og møbler i dit hjem, så er det også mega nemt.

Det har været den fedeste rejse og jeg er nu kommet endnu tættere på mine bæredygtige værdier. Selvom rengøring aldrig bliver en aktivitet jeg “elsker”, så er det i mindste med god samvittighed haha. PLUS du kan gøre det mega lækkert og indbydende. Der skal ikke meget til at slå en almen toiletrens eller opvaskesæbes design, så det er endnu et sted jeg føler jeg har opgraderet.

Du minimerer dit kemikalie forbrug OG al det single use plastik der bruges i al rengøringsemballage.

Bogen indeholder også min Minimalist Challenge, podcast guide, en masse gode råd til at motivere sig selv til at gøre rent og tips til at gøre rengørings-processen sjovere og mere underholdene.
Har virkelig glædet mig til at dele alle mine opskrifter med jer:) Den er udgivet af forlaget People’s Press og kommer i butikker landet over d. 9. april eller kan forudbestilles her #naturligcleaning #zerowastecleaning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEMA FEST - Zero Shopping Challenge