Naturlig Cleaning - Min nye bog

Starter Kit – Naturlig Cleaning

Min bog Naturlig Cleaning udkommer godt nok først d. 9. April (om præcis en uge!), men inden da kan man jo liiige nu at forberede lidt, så du kan komme hurtigt i gang med at lave dine helt egne natulige rengøringsmidler med det samme. Man behøver ikke lave alt på samme tid, men jeg ville lige give en kort intro til de beholdere, udstyr og accesories jeg har anskaffet mig for at gøre min rengøringsrutine mere bæredygtig og plastikfri.

Alt efter hvor du vil starte, så skal du tænke i beholdere til det produkt du vil lave OG hvad du rent faktisk vil rengøre med. Derfor ville jeg gøre det nemt med dette post, links og billeder af mit “starter kit”.
Jeg har ledt længe og i flere lande efter de mest brugbare, bæredygtige og “blæreværdige” (nyt ord tror jeg) beholdere på markedet.
IGEN du behøver ikke det hele for at starte, det er heller ikke super bæredygtigt bare at smide alt hvad du har i forvejen ud, men se det som inspiration til at komme godt fra start:)


BEHOLDERE:

Alt efter hvad du vil lave så skal du bruge en beholder i glas som kan genanvendes. Jeg har været rigtig glad for spray flasker som jeg har fundet hos Cleaning Essentials og Hanne Robinson. Derudover så er alle glasebeholdere med tætte låg virkelig et hit. Jeg har efterhånden skaffet mig en god samling af diverse størrelser mason jars og andre glas beholdere som jeg også bruger til at opbevare mad og beautyprodukter i. Flere ting er købt i min yndlings butik i NYC, Package Free shop. Du kan enten bestille derfra eller finde inspiration til lignende produkter i DK. De har en del af de samme brands i Gå Grøn på Nørrebro. Hay er også begyndt at producere en fed Kitchen linje der kan opgradere et hvert hjem;)

ANDET UDSTYR

Her tænker jeg særligt på klude, viskestykker, skrubbebørster, skrubbesvampe, mopper og baljer:) Det lyder af meget, men igen, så udskifter du bare dem du har nu i plastik når tiden kommer til en opgradering. Personligt er jeg blevet fuldstændig forelsket i The Organic Company, ingen andre viskestykker har kunne slå min oldes gamle og forvaskede i sugeevne, men de her tog sgu røven på mig. De laver også en masse andre bæredygtige accesories som stofposer til indkøb af diverse madvare, og jeg har dem altid med mig og på min ønskeliste. Alle mine børster derhjemme lige nu er fra De Blindes Arbejde, og jeg er særligt vild med deres opvaskebørster med bløde hår. Skrubbesvampe har jeg fra MAISTIC og de har også et vildt udvalg af andre rengøring accesories til virkelig gode priser og uden brug af mikroplast.

Håber at dette var en hjælp, alle spørgsmål er velkomne og vil blive besvaret efter bedste evne;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig Cleaning - Min nye bog