Zero Waste Take-Away

Zero Waste Shaving

Almindelige shavere er både dyre og både lavet af og pakket ind i en masse plastik. De er ikke genanvendelig og som kvinde er det næsten umuligt at gå igennem livet uden.

Jeg har prøvet fjerne hår på flere måder! Voks (AV), Sugaring (AV), Epilator (AV!)Laser (F*CKING AV! og fungerer ikke på lyse hår),  men uanset hvad så er jeg stadig nødt til at have en skraber derhjemme til de dage det skal gå stærkt:)
For et par år siden købte jeg en safety razor i stål nede i Isangs, og den har jeg været super glad for! Men det har ikke altid været lige nemt de mere “kringlede” steder (kræver bare lidt tålmodighed). Derfor var jeg MERE end lykkelig, da jeg opdagede en ny razor i min yndlings butik i NYC, Package Free Shop.

Den her skraber har nemmelig et bøjeligt skrabehovede ligesom hvad vi en vandt til fra de dyrere skrabere. OG så er det mulighed for at sætte flere blade på. På den måde får du den helt tætte barbering, men uden at være for bange for at skære dig.

Fordele ved disse skrabere:

 • Ingen plastik eller plastisk emballage
 • Kan genanvendes
 • Barberblade kan sorteres med andet stål, dåser osv. og genanvendes

Udover det bruger jeg en epilator som jeg heldigvis har vænnet mig lidt til:) For at undgå indgroede hår laver jeg ofte Body Scrubs, tørbørster benene hver/hveranden morgen og så har jeg lavet min egen After Shave Balm (opskrift i min bog Naturlig Beauty) som dulmer rødme og er antiinflammatorisk.

ZERO WASTE TIP: Istedet for barberskum bruger jeg bare en sæbebar, den første købte jeg i Isangs, nu bruger jeg bare den jeg vasker hår med (opskrift i min bog Naturlig Beauty) #zerowaste #naturligbeauty

 

2 kommentarer

 • Sarah

  Jeg er lige begyndt på at bruge safety razor (har prøvet den 1 gang) men ELSKER den virkelig! Har aldrig haft så glatte ben, så jeg er utrolig glad for at være skiftet. Jeg bruger en shaving bar fra en dansk hjemmeside jeg fandt, der hedder http://www.pureosophy.com og jeg synes den er rigtig lækker og fugtgivende – skøn at bruge med safety razoren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hvor er det optur at høre!!! Må lige tjekke den sæbebar ud, tak for tip <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero Waste Take-Away