NYC & PARIS uden at Shoppe #zeroshoppingchallenge

MIN BOG ER PÅ GADEN – Naturlig Cleaning

Ved jeg har skrevet om det før, men har arbejdet hårdt og ventet længe på den her dag, faktisk  i over et år:) I dag er dagen hvor min bog Naturlig Cleaning endelig lander i butikkerne.

Naturlig Cleaning er en guide- og opskriftbog til at få en mere naturlig og bæredygtig rengørimgsrutine. Der er opskrifter på alt hvad du måtte ønske at rengøre derhjemme, både hvis du er klar på at gå all in på DIY, eller har en lidt mere laissez-faire attitude til din rengøring i hjemmet. Minimer dit affald med zero-waste rengøing og skru ned for kemikalierne i dit hjem på en nem og overskuelig måde. Læs mere om bogen her #naturligcleaning

Håber i vil tage godt imod den, og så glæder jeg mig til at høre om jeres Naturlige Cleaning rutine<3

2 kommentarer

 • Hej Cecilie. Jeg har købt bogen og ville starte med at købe ind til standard sæbebarer. Jeg synes dog, at der skulle købes temmelig meget ind – og noget af det er ret dyrt. En ret lille flaske avocadoolie koster 117 kr i den nærmeste helsebutik. Hvad sker der, hvis man erstatter den med mere olivenolie? eller en anden og lidt billigere olie?koldtpresset rapsolie måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Lene, du kan sagtens erstatte olier, jeg har bare avocadoolie i forvejen da jeg bruger det i andre produkter.
   Hvis du skifter olier ud, så test lige opskriften på det link jeg har sat i bogen, så du sikre at der er den rette mængde kautisk soda. Og så får du jo mange sæbebare ud af det:) Håber du får lavet en lækker opskrift:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC & PARIS uden at Shoppe #zeroshoppingchallenge