5 Måneder UDEN shopping #zeroshoppingchallenge

Opskrift på Body Oil – Naturlig Beauty 1 års fødselsdag

Søndag d. 26. Maj var det et år siden jeg stod på Guldsmedens tagterrasse (Manon Les Suites, som btw er et hotel der går meget op i bæredygtighed <3)  med mine yndlingsmennesker og fejrede, at min første bog Naturlig Beauty var kommet på gaden. Det var en bog jeg ikke i min vildeste fantasi havde turde drømme om  at få muligheden for at lave og  jeg var både virkelig glad men også stolt over opskrifterne, som jeg stadig bruger dagligt.

Jeg kan sjældent huske mine opskrifter så elsker at have et opslagsværk. I weekenden lavede jeg er stor portion af de to opskrifter jeg bruger hver dag. Nemlig en oil-clanser som jeg renser huden med og fjerner make-up. Og så en flydende Body Oil som jeg bruger efter et bad når huden stadig er lidt fugtig. Tænkte at jeg ville fejre Naturlig Beautys 1 års fødselsdag, med at dele min Body Oil opskrift med jer, nu hvor solen skinner og vi skal til at have bare ben igen:) Den er nem at lave og jeg bruger enten den eller min Body Balm hver dag.

OPSKRIFT:

(Til en 250 ml. pumpeflaske)

  • 60 ml. sesamolie
  • 60 ml. avocadoolie
  • 60 ml. arganolie
  • 60 ml. jojobaolie
  • 20-30 dråber æterisk olie

Jeg hælder bare lige dele af alle olierne ned i min pumpeflaske, tilsætter æteriske olier, låg på og ryster inden brug. Super nemt og en meget nærende og fugtgivende olie som jeg er glad for om sommeren hvor benene både får en masse sol men også bliver barberet/vokset/eppileret jævnligt haha. Min hud er ret sart, og for at undgå ingroede hår og for at berolige min hud, bruger jeg typisk Tea Tree Oil for at dræbe bakterier i de blottede hårsække og noget beroligende som kamille & lavendel for at få min hud til at slappe af. Men det varierer fra gang til gang.

BONUS: Elsker at bruge denne olie til at lave min Gua Sha massage på kroppen (blandt andet for at undgå cellulite), et tip her er at tilføje noget arnica olie for at undgå blå mærker af massagen. Tilføj 20 ml. og fjern lidt af de andre olier hvis der ikke er plads i din beholder:)

I min bog kan i finde opskrifter på alle beauty produkter du kan finde på at bruge fra top til tå:) De er nemme og du kan købe alle ingredienser i en helt almindelig helsebutik #naturligbeauty

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Måneder UDEN shopping #zeroshoppingchallenge