Opskrift på Body Oil - Naturlig Beauty 1 års fødselsdag

Min Første Krise #zeroshoppingchallenge

Disclaimer: Alt i dette indlæg er skrevet med et glimt i øjet og med en høj grad af selverkendelse over det faktum at min krise her et et kæmpe #firstworldproblem!

Så skete det uundgåelige på min Zero Shopping Challenge (jeg må ikke købe noget materialistisk i 2019, læs mere her), jeg mistede et af mine absolut yndlings items i garderoben! En mega “plane Jane”-jakke fra H&M (sort med bindebånd, se billede foroven). Men det som ikke kan læses ud fra beskrivelsen, er det antal af gange den jakke har reddet mig fra en tøjkrise. Den har været alt fra den slankende underspillede jakke på den første tinderdate til min kjole på min 30 års med mig halvnøgen indenunder.

Det var en af de der skizofrene sommerdage i KBH, i kender det, koldt om morgenen men eftermiddagen gav en lyst til at hoppe direkte i havnen. På vej hjem med taske, træningstaske og jakke på i en varm bus, måtte jeg give op og tage jakken af. Lagde den under min taske (kæmpe fejl, ved det godt men der var IKKE plads i tasken) og glemmer den selvfølgelig på vej ud i forvirringen med rejsekortet og alt det der.

Normalt ville jeg tænke Skidt Pyt og finde en ny jakke der minder om. Det ville måske have tage lidt tid, men det skulle nok være lykkedes. Det er bare ikke rigtig en mulighed når man ikke må shoppe i et år.

DERFOR valgte jeg først at kontakte Arriva (kunne jo være en sød sjæl havde fundet den), men det vidste sig at være en umulig opgave at komme igennem til dem. Det tog 1,5 uge på telefonen at komme igennem, havde også skrevet en mail, men det var spild af tid, da de tydeligvis ikke har ét ledigt sekund ifølge deres telefon. Her fik jeg blot en melding om at jeg havde ringet ALT for sent, og at nu var det sendt til politiet. SÅ jeg måtte på hittegodskontoret mellem 9-14 for at tjekke efter. Mine kollegaer forstod mig, men den var der desværre ikke:(

Den her historie havde været MEGET bedre hvis jeg havde fundet den, men jeg ville bare lige vise de ekstra steps jeg altså var klar på at tage, for at få min elskede jakke tilbage, særligt nu hvor jeg ikke bare kan købe mig en ny. Kan jo trøste mig med at den tydeligvis må gøre en anden meget glad lige nu:)

Havde jeg mistet min eneste vinterjakke og vi havde minus grader, så kunne man snakke om at det var ok at erstatte den. Men jeg har sådan ca. 100 overgangsjakker (ingen som denne selvfølgelig), men det er ikke liv eller død, så en erstatning går ikke ind under reglerne. Så her præcis 6 måneder inde i min Zero Shopping Challenge ramte jeg min første krise. Derudover har solen og sommeren virkelig givet mig en shoppelyst tilbage som gråvejr og skybrud åbenbart har kunne undertrykke. Ser bare SÅ mange flotte lette sommerkjoler alle steder, og hjemme hænger den sorte garderobe (med meget få undtagelser) fra sidste år.  MEN hvis jeg kan klare 6 måneder én gang, så kan jeg sgu gøre det igen:)

ANDRE MISSING ITEMS:
– Halstørklæde (det er et seriøst problem hvis jeg ikke finder det inden vinter)
– En striktrøje, har heldigvis en som minder meget om på loftet, but still.

RIP Til min jakke fra H&M, her er nogle highlights i billeder fra vores liv sammen helt tilbage fra 2014<3


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på Body Oil - Naturlig Beauty 1 års fødselsdag