Plastikfri Tandtråd #zerowaste

BESTAINABLE – NEW NAME ALERT

BESTAINABLE.NU

Velkommen til BESTAINABLE<3 For at være mere i tråd med det reelle indhold skifter Simply Fit navn til Bestainable (bestainable.nu). Indholdet vil fortsat være bæredygtighed, livsstil, beauty og selvfølgelig en masse challenges. Der er flere gode projekter undervejs, blandt andet er jeg ved at færdiggøre min 3. bog. Så det med at skifte navn har bare ligget lidt nede på to-do listen, men nu skete det endelig. Det kommer til at betyder absolut ingenting for dig som læser, men for mig som creator bag, så er det en af de små ting som virkelig kan give en blod på tanden og endnu mere motivation til at få lavet noget fedt indhold.

VELKOMMEN

Hvis du er ny herinde, så velkommen til et lille bæredygtigt univers med tips og tricks til en sundere og mere bæredygtig livsstil. Jeg gør mit bedste for at teste ting af så du slipper, så det er kun de bedste life hacks der får lov at komme med her;)

COMMUNITY
Derudover har jeg oprettet en gruppe/community på FB hvor man kan stille spørgsmål, dele erfaringer og i det hele taget have et trygt forum (uden shame og fordomme) til at komme videre på den bæredygtige rejse #bestainable

Du kan finde gruppen her: Bestainable Community

Andre platforme:

Bestainable på Facebook er siden hvor alle nye blogposts osv. vil blive posted (vi arbejder på at få ændret navnet;))

Bestainable IG (hvis du KUN gider følge med i bæredygtighed og ikke resten af mit liv)

Håber i kan lide navnet ligeså meget som mig og har lyst til fortsat at følge med #bestainable

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastikfri Tandtråd #zerowaste