INBOX ZERO CHALLENGE #12

Zero Waste Shopping – YouTube Video med Simone Wulff

I sidste uge var jeg i det emballage fri super marked Løs Market med YouTuber Simone Wulff<3 Vi arbejder sammen da hun er tilknyttet Splay One, hvor jeg arbejder til daglig, så i snart 3 år har jeg forsøgt at nudge så mange af mine kollegaer og bekendte til at være lidt mere bæredygtige. Jeg bliver lykkelig hver gang de viser bare en smule interesse! Så da Simone spurgte om vi skulle tage en tur i Løs Market så var jeg på med det samme!!! Det blev til denne video hvor Simone er pro YouTuber der får sig et Zero Waste Starter Kit, prøver at shoppe i GåGrøn og Løs Market for første gang! Mens jeg vrøvler, har dobbelthage og forsøger at komme med nogle lette alternativer til en mere bæredygtig hverdag haha;)

Faktisk endte Simone med at være så vild med det at vi har besluttet at handle sammen i Løs én gang om ugen sammen, can’t wait, det er fedt med selskab til hverdags-indkøbene.

Du kan følge Simones YouTube kanal her og hendes IG her!

Jeg har også skrevet et indlæg om et Zero Waste Starter Kit du kan læse her:) #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INBOX ZERO CHALLENGE #12