Zero Waste Shopping - YouTube Video med Simone Wulff

Who’s in? 30 Day Minimalist Challenge #13

Jeg startede min første Minimalist Challenge tilbage i september 2017, og har siden gennemført 2 (måske 3, hvem tæller). Efter hver gang bliver jeg mere og mere bevidst om ting jeg holder fast i men som jeg egentlig ikke bruger, og siden 2017 er der også kommet flere ting ind. MEN i 2019 har jeg jo en Zero Shopping Challenge kørende, så nu er der INTET kommet ind i 10 måneder, men der er ting (særligt tøj) jeg stadig ikke har rørt, og nu skal det ud! Jeg har lyst til at rydde rigtigt op inden vi rammer 2020, og jeg vil invitere jer med!

SÅ I morgen starter vores 3o Dages Minimalist Challenge!

Reglerne er simple:

Dag 1: Smid en ting ud

Dag 2: 2 ting

OSV….

Jeg har en masse tips og tricks jeg har samlet i mine blogindlæg du kan læse her:

MEN jeg har også lavet en “support”-gruppe på FB hvor jeg vil komme med tips og tricks, vi kan dele vores rejse OG jeg har en Excel ark i kan bruge:)

Hvis i vil være med, så join her: 3o DAY MINIMALIST CHALLENGE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero Waste Shopping - YouTube Video med Simone Wulff