DIY Face Mask - Rhassoul, Rooibos & Charcoal

Nytårs Prep #naturligbeauty

Jeg fejrer mit første nytår hjemme i DK i 3 år og uden at have en bogdeadline over hovedet og det bliver nydt i fulde drag! Selvom nytår godt kan være en skuffelse for nogen og ikke leve op til de forventninger man kunne have, så har jeg i år bare valgt at den skal fejres med gode mennesker. Om jeg er hjemme kl. 00.30 og oppe og træne d. 1. eller ender med et nytårskys og dans til den lyse morgen er egentlig underordnet:)

Mit år uden shopping  (Zero Shopping Challenge) er ved at være slut, men still going strong, så I stedet for at rende rundt i butikker og lede efter den perfekte kjole, så har jeg de sidste måneder tjekket mine veninders garderobe og låner bare en af deres smukke smukke kjoler;)

Det har givet mig mere tid til at krop og hud så jeg føler mig ekstra godt tilpas i min egen krop. Hvis du som jeg, har udsat din krop for lidt for meget mad og alkohol her i julen, så kan man hurtigt føle sig lidt utilpas og måske lidt oppustet haha. Men meget af det er heldigvis bare en illusion og en lidt udvidet mavesæk. Meget af det kan fikses med lidt self care. Her er min nytårs prep som starter i dag, dagen før det går løs (men kan også klares i morgen!):

 1. Masser af vand vand vand #stayhydrated. Det kan ses på huden og skylder kroppen godt igennem. Det har jeg egentlig sørget for at holde fast i i alle juledagene da det jo også er mit primære tip imod tømmermænd! (læs mere her)
 2. TRÆNING, brug kroppen og sweat it out! Så næste stop er træningscentret efterfulgt af en tur i sauna.
 3. SCRUB, de døde hudceller skal væk og vige pladsen for mere glødende og lækker hud nedenunder. Jeg har lavet denne scrub til kroppen med resterne fra morgenkaffen #zerowaste (se her for opskrift), den kommer på efter sauna. Til ansigtet har jeg lavet en mildere version med:
  – Havremel
  – Honning
  – Sesamolie
 4. FUGT, hele kroppen skal smøres ind fra top til tå i en hjemmelavet body oil (opskrift i min bog Naturlig Beauty) og ansigtet får med min face balm.
 5. HÅRMASKE, i aften får mit hår noget ekstra olie, særligt i spidserne og så sprayer jeg det med Rice Water inden jeg går i seng. Har planer om at træne og vaske det i morgen.
 6. SELVBRUNER er ikke et must men kunne godt finde på at give min blege hud et lille pift med Vita Liberata. Jeg har ikke noget problem med at være bleg, så det ville være et tyndt lag for lige at give lidt glød. Går du efter et mørkere look er det en god ide at starte et par dage før og bygge farven op:)
 7. SØVN, krop og hud regenereres om natten, så det kræver en god nats søvn. Jeg har derfor planer om at ramme puderne kl. 23 og drømme sødt til jeg ikke kan mere. Hos LinenMe kan man få hørsengetøj, der kan hjælpe med at holde dig varm om vinteren og tilpas kølig om sommeren grundet hørstoffets temperaturregulerende egenskaber, hvilket kan være med til at sørge for en optimal søvn.
 8. GUA SHA, både krop og ansigt skal masseres og drænes for væske. Så er jeg klar med en fornyet glød<3

Hvis du har nogle gode tips du gerne vil dele så send dem endelig til mig<3 Hårfjerning og neglelak er på programmet i morgen!:)

BONUS TIP: Få slappet af derhjemme dagene efter, der kan jeg klart anbefale DETTE SITE de har de lækreste lagener og lounge wear, klart på shoppelisten for 2020 <3

GODT NYTÅR!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Face Mask - Rhassoul, Rooibos & Charcoal