5 ÅR UDEN SHAMPOO #bestainable

Self-Care Monday #1

Self-care behøver ikke være noget der kræver en halv søndag fri fra forpligtelser, en børnepasser og en tur op til Skodsborg, der er masser af måder man kan smide lidt self-care ind i hverdagen. Jeg vil forsøge at komme med lidt bud, som både er nemme, billige og bæredygtige:)

I dag lavede jeg en hurtig og simpel body-scrub og brugte lige 5 minutter ekstra i badet i morges. Derudover så lavede jeg en kop te og tørbørstede mit ansigt som manglede lidt glød efter en lidt hård weekend;) Samlet brugte jeg måske 10 minutter mere end jeg plejer på min morgenrutine, men startede dagen med at føle at jeg havde taget mig lidt ekstra af mig selv. Du behøver ikke gøre alt på én gang, små skridt her og der kan give en mere kontinuerlig følelse af self-care.

BODY SCRUB: (den nemmeste ever #zerowaste)

  • 1 tsk Fint Salt
  • 1 tsk Epsom Salt (kan også bare være den samme salt)
  • 1 spsk Sesam Olie (eller Oliven Olie, det har alle)

Masser det godt ind i kroppen, og lad det evt. sidde mens du børster tænder med slukket vand i badet. Skyld af og så behøver du nærmest ikke at tage olie eller lotion på efterfølgende da din hud er både blød og gennemfugtet.

ANSIGTS TØRBØRSTNING

Er simpelthen men meget beroligende. Min børste er købt i A Door på Istedgade og er super blød med øger stadig blodgennemstrømningen og giver ekstra glød.

Hvis i har andre tips vil jeg med glæde prøve dem og dele dem:) #selfcaremonday #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ÅR UDEN SHAMPOO #bestainable