Hvad er Naturlig & Bæredygtig Beauty?

Cardio Core Home Edition

Billede taget af Jan Winther

Der gik lige præcis én weekend, før jeg begyndte at savne at undervise mine hold i Senses her i disse tider. Vil ikke lyve, men nød at sove længe den første lørdag i 7 år (som ikke var ferie). Men så stoppede det også det. Har denne weekend været utrolig rastløs og er også  blevet mega doven her de sidste 10 dage. Ved vi alle er i samme båds, og jeg er en af de heldige som både har et fuldtidsjob (som jeg har kunne fortsætte hjemmefra) og inderst inde er en lille introvert der elsker at være alene derhjemme med planer der bliver aflyst. Men ved vi er mange der er usikre over fremtiden, og lige har skulle finde vores fodfæste i den her situation. Man skal ændre sine rutiner og det tager tid. Jeg startede med lige at give mig selv lidt lang line, og bare tage det HELT STILLE OG ROLIGT. Men så kom rastløsheden. Heldigvis er der SÅ mange dygtige trænere og instruktører derude der ligger video’er op. OG der findes et utal af online trænings-platforme (what a time to be in lockdown). Jeg vil derfor lige komme med mine bedste tips til at holde sig igang, hvis man som mig forsøger at holde sig indenfor og måske ikke har en kæmpe mansion eller baghave man kan løbe rundt i. 

 1. ONLINE TRÆNING
  Tjek alle de instruktører du normalt følger, de laver online klasser der er donationsbaseret og lignende:) Jeg har købt et medlemskab til mine yndlings studier i NYC, hvilken jeg har ret meget optur over. Og der popper hele tiden nyt op samt masser af gratis indhold på YouTube. 
 2. UDENDØRS WORKOUTS
  Hvis du følger alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så bliver du selvfølgelig inde. Men har du en have, en gård, et øde område i nærheden, så kan jeg anbefale løb, sjipning og en masse gode gamle squats & lunges.
 3. CARDIO CORE FLOOR HOME EDITION
  Det her er det nemmeste program som i det mindste kommer hele kroppen rundt og alle kan være med. Vi har lavet det som en del af Cardio Core og Cardio Core Floor I Senses, så ved det kan mærkes dagen efter haha.
  Lav 5 runder af følgende øvelser:
  – 20-30 Jump Squat Taps
  – 20 Step Back Lunges
  – 10 (eller 20) Armbøjninger (gerne på knæene)
  – 20 Mavebøjninger
  – 20 Rygbøjninger
  Efter dette har du lavet 100 repetitioner af hver og har fået pulsen op;) Hold en lille pause imellem hver rundt eller drop den hvis det skal være rigtig hårdt. Du når 50 armbøjninger hvis du nøjes med 10, skal du op på 2 kan du “pakke” dem ind 10 stk. efter jump squats og 10 til efter rygbøjningerne hvis 20 i rap er for langt;)
 4. MEDITATION
  Hvis du, som jeg, gik direkte ind i en ny HIBERNATION og liiiige skulle lære at få livet til at køre normalt når man egentlig ikke behøver at skifte ud af nattøjet for at gå på arbejde. ELLER hvis du får det lidt angst artigt i kroppen efter 10+ døgn i de samme 54 kvadratmeter, så vil jeg gerne anbefale lidt meditation. Jeg har købt adgang til Breeth som også lige har lavet en hel masse nye meditationer der relaterer til Corona, og ellers har jeg nydt godt af alt der får mig til at sove, de hurtige meditationer til når man vågner og vil starte dagen godt OG til en lille pause midt på dagen hvor frokosten foregår uden kollegaer:)
 5. DANS
  Siger sig selv, du kan høre lige hvad du vil hele dagen lang, så et par danse-breaks i løbet af dagen kan gøre meget. Jeg kan anbefale Montell Jordan: “This Is How We Do It” som en lille mod booster;)

Husk at lyt til kroppen, den kan godt blive lidt stresset over hele situationen i sig selv. Du kan også have børn du skal holde styr på samtidig, men alt ovenstående kan de også brænde noget energi af på. 

Jeg har “bare” mig selv og et job der skal passes, så det bliver ikke mig som starter en online træningsplatform lige nu. Men jeg glæder mig helt sindssygt meget til at se jer, som plejer at komme på mine hold igen, når det bliver forsvarligt at åbne Senses op igen. Her 7 år senere er Senses stadig mit second home, og jeg glæder mig til at skulle tidligt op lørdag morgen og få jer til at fortryde at i kom (minimum 3 gange i løbet af timen;))! Lover at vende tilbage med ny inspiration og bedre klasser!!! #staysafe #stayhome

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er Naturlig & Bæredygtig Beauty?