Podcast Du Skal Lytte Til #inspiration

CHALLENGE-METODEN

På fredag d. 27. udkommer min 3. bog Challenge-Metoden, som jeg har glædet mig som et lille barn til at dele med jer. Den har muligvis lidt svært ved at få plads i pressen, der er andre og vigtigere ting der fylder. Jeg håber inderligt i alle og jeres nærmeste er sunde og raske derhjemme, og selvom Go’Morgen DK er lukket ned (hvor jeg ellers stolt skulle have vist den frem), så er det nu der er brug for flere bøger at bruge sin tid på right?:)

Aldrig har det været nemmere at lægge sine vaner om.
Alt andet i vores liv vender op og ned i øjeblikket, gamle rutiner skal alligevel ændres så hvorfor ikke få lidt hjælp? Challenge-Metoden er en bog og en metode til at ændre de ting i dit liv du alt har drømt om. Fra de helt små ting i din hverdag til de store drømme du går og har. Det er en måde at game eller lege sig til bedre vaner og rutiner, uanset om det er noget du gerne vil inkorporere eller noget der skal fjernes fra dit liv. Mit mål er at du bruger dine timer i døgnet og dage i livet på det du aller helst vil, MEN har det sjovt samtidig.

Uanset om der skal startes småt ud med at rede sin seng hver dag, nu hvor du alligevel er hjemme (hvis dit arbejde tillader det) og skal glo på det hele dagen? Måske du vil drikke mere vand? Hvis du har toiletpapir nok, for du kommer til at skulle tisse list ekstra i starten:) Men bare rolig jeg guider dig igennem det hele.

NO-MAKE? Uden planer der kan komme i vejen? En ny diet? Nul sukker? En smoothie til morgenmad? Eller måske det nu ville hjælpe at få en lille træningsrutine ind her i denne tid? Uanset hvad så er der en challenge for dig, og jeg har aldrig haft så meget tid til at følge jer allesammen på IG.

Der er mulighed for at rydde op i dit hjem med en Minimalist Challenge? Få en mere bæredygtig livsstil? The world is your oyster, eller dit hjem er i hvert fald i de her tider.

TAG #Challengemetoden, så deler jeg dine bedrifter og lover at heppe på dig!

Savner du selskab til en Challenge har jeg oprettet gruppen Challenge Metoden HER på FB! Her kommer jeg med yderligere tips og tricks samt nye challenges løbende. Du kan måske også finde en virtuel makker og lave en challenge eller to med:)

Håber i vil tage godt imod den, har brugt mange år af mit liv på at researche og teste til denne bog<3

Forudbestil HER eller på hvilken som helst anden online bogbutik<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast Du Skal Lytte Til #inspiration