100 Lunges & Armbøjninger Challenge #14

MINI MINIMALIST CHALLENGE #15

Både her på bloggen, på Facebook og i min bog Challenge-Metoden, beskriver jeg en 30 dages lang Minimalist Challenge som jeg blev inspireret til af The Minimalists. Jeg har nu gennemført den 3 gange, og det er kun blevet en federe og federe oplevelse. Det er en lettelse at skille sig af med ting, man ikke længere bruger i ens liv, eller som giver en energi.

Derfor ville jeg lave en mini udgave, vi kan gennemføre sammen her i Påsken og som måske kan give blod på tanden til at tage den store:)

Som jeg skrev i forrige blogpost, så vil jeg i Challenge-Metodens Facebook gruppe (join endelig) køre 4 forskellige Challenges i Påsken (7 dage). Hvis i vil være med skal i blot vælge 1 (eller flere) og køre dem enten alene, med en ven/veninde eller med os i gruppen.

Denne Challenge er mega simpel.

MINI MINIMALIST CHALLENGE

Reglerne er simple:

– 7 Dage
– 7 ting skal ud hver dag
– 49 ting i alt (du må gerne runde op til 50 hvis du ønsker;))

Det kan være store som små ting. Tøj, møbler, køkkenredskaver eller nips? Det er helt op til dig.

Vil rigtig gerne følge dig på rejsen, så tag mig på IG eller brug #challengemetoden i dine posts, så følger jeg med. Del gerne din erfaring i vores gruppe og jeg vil sørge for daglig motivation!:)

Hvis du allerede vil have flere challenges i dit liv, så køb min bog Challenge-Metoden<3 Glæder mig til at komme i gang med en udfordrende Påske i vores hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 Lunges & Armbøjninger Challenge #14