MINI MINIMALIST CHALLENGE #15

4 Nemme Påske Challenges #16

4 Nemme Påske Challenges

Vi har været hjemme og inde længe, men nu rammer Påsken og muligvis rastløsheden samtidig. Påskefrokosterne er aflyst, så tiden du skulle have brugt på at lave mad, transport eller tømmermænd er nu til rådighed. Har du også gennemført Netflix og/eller kunne du bare godt tænke dig, at bruge Påsken på et eller andet produktivt? Så har jeg som lovet lavet 4 små Challenges, der alle kan klares på en uge, eller 5 dage hvis du kun kan i selve Påskedagene.

DE 4 CHALLENGES

Jeg har lavet 4 Challenges som rammer forskellige områder i dit liv. Så kan du selv vælge hvor i dit liv du har lyst til at udfordre dig selv. De fire kategorier er hjerne, hjem, krop og fitness. Udover de 4 challenges som vil blive beskrevet nedenfor vil jeg sørge for support indervejs, hvad skal jeg ellers bruge min Påske på??

SUPPORT

Du behøver ikke gå igennem dette alene. Har oprettet en gruppe på FB hvor jeg både vil komme med tips og motivation hele vejen igennem, men du vil også være sammen med en masse andre som går det samme igennem. Join gruppen HER

1) MINI MINIMALIST CHALLENGE

Denne Challenge er beskrevet i DETTE blogindlæg, og er en mini udgave af den Minimalist Challenge som er med i min bog.

REGLERNE
Det er mega simpelt, i 7 dage skal du skille dig af med 7 ting. Doner det gerne til Røde Kors eller lignende eller giv det videre til andre der ville sætte pris på det. Der er flere tips at hente i bogen samt mine blogposts om Minimalist
Challenge.

2) TRÆNINGS CHALLENGE

Hvis der er noget vi ikke vil komme ud af karantæne med, så er det en flad røv og en slap krop. Derfor lavede jeg denne lille Fitness Challenge, som kan hjælpe med at holde kroppen i gang på trods af de lukkede fitnesscentre.

REGLERNE
Hver dag skal du lave 100 Lunges & 100 Armbøjninger. De kan deles op eller tages i streg alt efter dit fitness level. Læs mere om mulighederne HER. Vigtigst er det, at det holder dig i gang og muligvis får dig til at lave lidt ekstra som en løbetur, lidt yoga eller bare en mavebøjning haha.

3) BØGER vs. NETFLIX CHALLENGE

Nok den nemmeste challenge hvis du spørger mig, jeg elsker bøger og har ingen der kan forstyrre mig herhjemme haha.

REGLERNE
Super simpelt, vælg en bog og læs den på 7 dage (eller i Påskedagene). Har du børn kan det være der skal læses højt for dem:) Tag en bog, opdel sider eller kapitler i de antal dage du har, og gå i gang:) Kom gerne med anbefalinger til gode bøger i gruppen!

4) 3 LITER VAND CHALLENGE

Navnet siger sig selv, og denne bog er taget direkte fra mit eget liv og fra bogen. Det er en udfordring jeg giver mig selv hver dag, og ofte lykkedes med, så jeg ved i kan:)

REGLERNE
Drik 3 liter vand HVER dag i 7 dage. Fordel det gerne i løbet af dagen så du ikke skal drikke det hele om aftenen. Start dagen med et stort glas vand inden din første kop kaffe, og oplev hvordan man kommer friskere igennem dagen uden for mange dyk i energi. BONUS din krop og hud vil elske det.

FLERE CHALLENGES

Vil du udfordre dig selv ydeligere, så er nedenstående links til min bog Challenge-Metoden samt blogposts med andre udfordringer #challengemetoden

LINKS:

Challenge-Metoden

Challenges på Bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI MINIMALIST CHALLENGE #15