4 Nemme Påske Challenges #16

LIPSTICK CHALLENGE #17

LIPSTICK CHALLENGE

I denne uge gennemførte jeg den nemmeste Challenge og nok den challenge  jeg har fået flest komplimenter for. Har arbejdet hjemmefra siden vores lockdown, som mange andre, og har siddet i utallige video-kald dagen igennem. Den første dag stod jeg op, gjorde mig “klar”, men det gik hurtigt ned af bakke. Jeans blev skiftet ud med træningsbukser, og dem bag skærmen kan jo ikke se om min T-shirt/trøje var den samme som jeg havde sovet i right? Make-up? Fik på et tidspunkt et kompliment bare efter at have redt mit hår, det siger lidt om standarden der var blev lagt, ikke kun af mig men også alle mine kollegaer.

Fredagsbaren er også foregået på et zoom kald, og vi forsøgte os med et tema på d. 3. fredag. Jeg har ikke noget kostume så tog bare en knald rød læbestift på og satte håret op, bum. Man kan alligevel ikke se meget andet. Det blev hurtigt bemærket, og jeg nød egentlig at få lidt positiv opmærksomhed, nu med den meget begrænsede omgang med andre mennesker som vi har lige nu. Derfor brugte jeg weekenden på at støtte min kollega/veninde og hendes make-up brand Noble Nordic (som jeg elsker) og købte lidt nye farver til læberne. De blev hurtigt leveret og jeg var klar til at starte ugen og min Lipstick Challenge.

IT WAS A HIT

Ændrede det hele mit liv? Nej! Men det ændrede sgu min indstilling til livet på min hjemmearbejdesplads. Det fik mig ærlig talt til lige at steppe mit game lidt op, og det hjalp faktisk på humøret herhjemme. Følte mig mere sløv de dage hvor jeg nærmest ikke kom ud af nattøjet vs. denne uge hvor det nogle gange var 50% nattøj, men fik også lige redt håret og taget lidt vand og creme i ansigtet inden jeg “mødte” på work.

Det er nemt og det er til at overskue selvom vi alle er lidt pressede. Gjorde det selv i dag (søndag) og hældte min iced tea op i et vinglas og følte mig ekstra fancy her til aften;)

Del gerne hvis i har andre tips der kan holde os oppe her i karantæne-tiden<3 I næste uge har jeg planer om at køre en I DO ME Challenge, den kan du læse mere om her. Men bare for lige at gøre det ekstra klart, at det er ok ikke at være 110% produktiv og den “bedste” version af sig selv her midt i Covid-19. Jeg kan i hvert fald ikke. Hvis du vil være med, så kom ind på vores facebook gruppe her og join:) #challengemetoden

Vil du have flere challenges, så tjek min bog Challenge-Metoden ud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 Nemme Påske Challenges #16