LIPSTICK CHALLENGE #17

You Du You Challenge #18

You Do You Challenge

Nogle dage løber man en tur, rykker rundt på hele ens lejlighed (2 gange) og rydder op i alle skuffer. Andre dage forlader man ikke sengen, får Nice Cream til aftensmad og ser to sæsoner af How I Met Your Mother. Det er altsammen ok og helt normalt i disse dage!

For at minde mig selv og andre om det, kører vi “You Do You” Challenge her på bloggen og i facebook-gruppen (link i bio). Vi poster allesammen alt det vi får fikset her i karantænen, men har også alle dage hvor vi simpelthen cannot. Det er stressende når ens hverdag bliver vendt på hovedet, og vi bruger mere energi end man lige regner med på at tilvænne os. Derfor kan det være godt lige at tage nogle dage hvor man tjekker ind med sig selv og gør lige hvad man har lyst til, i stedet for kun hvad man “burde”.

Vi har alle vores daglige forpligtelser (job, familie osv.) men denne Challenge handler om hvad du har lyst til når det er klaret. Kalder Netflix mere end løbeturen eller er det måske løbeturen du konstant har nedprioriteret for vasketøjet, så er det nu du skal mærke efter og tage den beslutning der er bedst for dig. Det er også en udfordring, så held og lykke:) Jeg havde lyst til at poste dette, da jeg selv kan blive stresset over alle der når alt i hele verden, og selvom jeg har lavet mange ting herhjemme, så er der virkelig også mange ting der bliver udskudt til “i morgen” på daglig basis.

Har kørt denne Challenge før, som du kan læse mere om her🙂

Del gerne hvis i har andre tips der kan holde os oppe her i karantæne-tiden<3 Men bare for lige at gøre det ekstra klart, så er det er ok ikke at være 110% produktiv og den “bedste” version af sig selv her midt i Covid-19. Jeg kan i hvert fald ikke. Hvis du vil være med, så kom ind på vores facebook gruppe her og join:) #challengemetoden

Vil du have flere challenges, så tjek min bog Challenge-Metoden ud her.

2 kommentarer

 • Så utrolig vigtigt at passe på og huske sig selv i denne her tid. Det er en hård tid, og vi kan godt glemme os selv.
  Dejligt med lidt fokus på det. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Kunne ikke være mere enig Frederikke<3 Tak for din kommentar:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIPSTICK CHALLENGE #17