You Du You Challenge #18

Fordele Ved Kold Te

Ved ikke med jer, men jeg ELSKER TE. Det er min go-to drik efter kl. 16 hvor jeg er nødt til at skrue ned for mit koffein indtag og derfor droppe kaffen. Jeg elsker varm te, særligt i vintermånederne hvor det er koldt i min lejlighed. Men derudover er det også en god måde at få ekstra væske hvis man, som jeg, går efter at være en hydrated chick!

FORDELE VED KOLD TE

  • Flere Antioxidanter: Undersøgelser viser at den kolde te kan trække flere antioxidanter ud. Det kræver dog at teen skal brygge i længere tid. Gerne 4-6 timer eller natten over. Kan du bedst lide den varm, så er det stadig en drik fyldt med antioxidanter, der ryger kun ca. 20% med det kogende vand.
  • Mindre koffein, hvilket jo er rart hvis man som jeg, nyder at drikke min te om aftenen. Men ellers kan der også vælges te-varianter uden koffein. Der er mest koffein i grøn og sort te.
  • Smag til vand: Keder den manglende smag i vand dig, så er det en oplagt mulighed for lige at spice dit vand lidt op. Prøv evt. også at tilføje citronsaft.
  • En mildere smag. Nogle te varianter kan få en lidt bitter smag hvis den brygges på vand der er alt for varmt. Grøn te skal f.eks. ikke i vand der er varmere end 70 grader. Med kold-brygning får du en mildere te-smag #win

Ulemper:

  • Skal trække i længere tid, men det kræver jo bare lidt forberedelse. Jeg laver det aftenen inden, og så hælder jeg det på min yndlings drikkedunk jeg har med mig hele dagen. Fylder så min tekande og sætter den i køleskabet igen så den er klar til jeg kommer hjem fra arbejde/hjemmekontoret.

Læs evt. mere her

#ZEROWASTE

Jeg køber det meste af min te økologisk og uden emballage (sammen med min kaffe) i Løs Market, de har flere varianter. Er særligt vild med deres grønne te og rooibush.
OG husk din to-go kop hvis du er på farten til både varme og kolde drikke. Find din favorit to-go cup her #bestainable

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You Du You Challenge #18