Fordele Ved Kold Te

Genbrugelige Vatpinde #zerowaste

Jeg har brugt vatpinde så længe jeg kan huske, de har klaret alle mulige ting i løbet af ens liv. Ørerne selvfølgelig, selvom at det vidst ikke er den bedste måde at rense dem på. Mascara der lige ramte ved siden af (hvem har ikke prøvet det). Rengøring af små steder man ikke kan komme til og 1000 andre ting jeg ikke engang kan komme i tanke om nu.

Da jeg startede min rejse med at fjerne plastik fra mit hjem, skiftede jeg fra de farvede vatpinde i plast til træ-vatpinde, men jeg kæmpede stadig med, at det var en ting jeg ikke kunne finde et zero-waste alternativ til. Jeg prøvede at skære ned for forbruget af dem, men kunne ikke fjerne dem fuldstændig…

INDTIL jeg endelig opdagede LastSwab, og som navnet antyder så var det LAST SWAB for mine traditionelle vatpinde #RIP

De har produceret en genbrugelig vatpind, 2 forskellige faktisk. Så både en som rent faktisk er designet til at rense ørene (men pas nu på i ikke bare skubber ørevoks IND i øret). Men også en til Beauty rutinen, der nemt fjerner al mascara og fejlplaceret liner. Det er mildest talt GE-NI-ALT.

Bliver konstant overrasket over al den udvikling der er i genbrugelige produkter, og bliver lykkelig hver gang jeg kan skifte et traditionelt produkt ud med et genanvendeligt alternativ. Endnu et item man med ét køb, kan  strege fra listen over “universal-indkøb”. Jeg har nu haft begge varianter i en måneds tid, og jeg er fan. Efter brug vasker du dem bare, og så er den så god som ny.

Dette er bare tip, hvis du som mig prøve rat minimere affald, plastik og udgifter;) #zerowaste

Du kan finde flere Zero Waste Alternativer her #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele Ved Kold Te