Genbrugelige Vatpinde #zerowaste

GREEN SMOOTHIE OPSKRIFT #DRINKYOURGREENS

Hvor ofte får du lige et helt salathovede i et måltid? Hvis du er som mig, er det nok ikke super ofte, men her er en smoothie opskrift hvor grøntsagerne nemt glider ned! Denne kan man snildt dele 2, ellers er der i hvert fald et helt måltid i den haha. Sugerørene er en gave fra en kollega/veninde Louise Bjerre og hendes mega opturs brand IGEN der laver bæredygtige produkter du kan genanvende og derved minimere dit affald. Tjek det ud!
Opskrift nedenfor;)

OPSKRIFT

 • 1 helt hovede hjertesalat eller romain
 • 1 håndfuld frossen spinat
 • 1 lille frossen banan
 • 1/2 æble
 • 1/2 pærer
 • Evt. 1. dl frosne blåbær
 • 1 spsk. hørfrø
 • 1 spsk. hampefrø
 • 1 spsk. Chia Frø
 • Evt. 1 spsk. green powder som spirulina eller lignende
 • 1 citron (saften eller blend den I uden skralden)
 • Vand efter ønsket tekstur

Put det hele i en blender. De fleste af mine grøntsager og frugter er frosne. Jeg køber stort ind, skærer det i stykker og putter det i fryseren så jeg altid har til en lækker smoothie. Blåbærene giver den lilla farve men smager også fint uden. Jeg tilsætter en del vand, da jeg gerne vil have den mere flydende og nemmere at drikke. Alle ingredienser er selvfølgelig økologiske og alt hvad jeg kan købe uden plastik og indpakning forsøger jeg at få fingrene i i Løs Market. Enjoy #bestainable

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugelige Vatpinde #zerowaste