TEST: Shampoo sæbebar fra Igen.dk #zerowaste

Face Yoga Challenge #19

Face Yoga Challenge #19

Jeg har i mange år arbejdet med træning af kroppen. Har været personlig træner de sidste 10 år og undervist hold i Senses i 7 år nu (time flies). Nu er tiden kommet til at få trænet mit ansigt.

Jeg startede kort inden min 33 års fødselsdag på Face Yoga, med nogle øvelser jeg fandt på IG igennem Niki Face Yoga og Holistiskhudterapeutskolen. Kunne vitterligt se en forskel efter få dage, blot ved de øvelser som allerede ligger på IG (se her), så er ikke i tvivl om at det her virker. Og hvorfor skulle det heller ikke det? Træning af kroppen virker, så why not the face?;)

Da vi er i en fælles kamp for Naturlig Beauty og aldring, er jeg blevet inviteret med på hendes 12 uger Face Yoga Bootcamp (SÅ KÆMPE REKLAME), og jeg er beyond excited! Har ledt efter en ny Challenge, så her kom den!

Hvad er Face Yoga?

Face Yoga er som navnet selv antyder, yoga for ansigtet! Jeg vil måske endda kalde det Face Fitness da vi arbejder med styrketræning af ansigtsmusklerne, og det giver lidt sved på panden. Vores ansigt kan med tiden have en tendens til at hænge lidt, og det er ikke kun fordi vi mister elasticiteten i huden, men også fordi musklerne bliver trætte eller hænger fast i usunde spændinger. Lidt ligesom hvis man i mange år har siddet foran en computer og derfor hænger i ryggen. Det kan ligne aldring, men din holdning kan trænes så du står ret igen og ser yngre ud. Det samme kan dit face.

Derudover så aktiveres musklerne, som øger blodtilførslen og det har en masse benefits for din hudstruktur og glød, så kæmpe win. Jeg kombinerer det selv med Gua Sha, ligesom man også kombinere træning med massage. Så er der Yoga-delen, hvor musklerne som har sat sig fast bliver strukket ude igen og bløder dit ansigt op. Kan ikke få hænderne ned!

Jeg kommer til at opdatere løbende på mit forløb over de næste 12 uger, følg med her og på IG.

Du kan selv joine denne Face Yoga Bootcamp via dette link<3 Der er åbent for tilmeldinger resten af Juli måned.

Face Yoga er en naturlig og sund måde at holde dit yngre udseende længere og derved undgå kosmetiske indgreb og det koster mindre end botox haha. Du skal blot bruge dit face og dine hænder, så zero waste og alt det der;) #bestainable


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Shampoo sæbebar fra Igen.dk #zerowaste